Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaKocke ledu so lahko izjemno uporaben lepotni pripomoček!

Kocke ledu so lahko izjemno uporaben lepotni pripomoček!

MORDA VAS ZANIMA

Kdo bi si mislil, da je lahko nekaj tako preprostega, kot je kocka ledu, vsestransko uporaben lepotni pripomoček. Vendar pa so lahko kocke ledu natanko to. Njihova uporabnost se v določenih primerih še poveča, če za izdelovanje kock ledu namesto navadne vode uporabite čaje, naravne sokove ipd. V nadaljevanju preverite nekaj najbolj zanimivih možnosti uporabe in lepotnih trikov …

- Oglas -

Nega kože z ledom

Pomoč pri aknah in mozoljčkih

Se je na vašem obrazu pojavil (boleč) mozoljček, ki se ga želite čim prej znebiti? Pri tem si lahko zelo uspešno pomagate s kockami ledu, ki jih najprej zavijte v čisto krpo, nato pa za nekaj sekund nežno pritisnite na problematično območje. Po nekajminutnem odmoru ponovite. Za še boljše učinke na mozoljček pritisnite kocko ledu, narejeno iz kumaričnega soka. Kocke ledu vam bodo pomagale tudi pri resnejših težavah z aknami, saj so zelo učinkovite pri blaženju vnetij.

Koža brez razširjenih por in z zdravim sijajem

Kocke ledu pomagajo pri pospeševanju prekrvavitve in pri zožitvi por. Kot nalašč so za pretirano mastno kožo. Ko zjutraj očistite obraz, po koži podrgnite s kockami ledu, zavitimi v tanek kos tkanine. To lahko zelo uspešno nadomesti uporabo tonika. Na koncu nanesite še kakovostno vlažilno kremo.

Odprava podočnjakov in zabuhlosti

Kadar se zjutraj zbudite s podočnjaki, si lahko hitro pomagate s kockami ledu, ki bodo izboljšale prekrvavljenost tega predela. Priporočamo, da za njihovo pripravo uporabite kumarični sok ali rožno vodo (hidrolat), saj bodo rezultati tako najboljši. Če je vaša težava predvsem zabuhla koža pod očmi, pa pripravite kocke ledu iz zelenega ali iz kamiličnega čaja.

Alternativni pripomoček za čiščenje obraza

- Oglas -

Vam je zmanjkalo vašega priljubljenega sredstva za čiščenje kože na obrazu? Pomagate si lahko kar s kockami ledu. Tudi v tem primeru je najbolje, da jih pripravite iz kumaričnega soka. Vaša koža bo na koncu čista in prijetno mehka.

Ublažitev bolečine med puljenjem obrvi

Težko se je povsem izogniti bolečini, ki običajno spremlja urejanje obrvi. Vendar pa lahko bolečino močno ublažite, če boste kožo vmes hladili s kockami ledu. Hkrati pa bo koža na koncu precej manj razdražena oziroma pordela. S kockami ledu pa si lahko seveda pomagate tudi med depilacijo. Odstranjevanje nezaželenih dlačic bo tako precej manj boleče kot sicer.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×