0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaKlorofil za prijetnejšši telesni vonj

Klorofil za prijetnejšši telesni vonj

MORDA VAS ZANIMA

Če imate težave s pretiranim telesnim vonjem in vam pri tem ne pomaga nobeno milo za tuširanje ali dezodorant, poskusite v svojo prehrano vključiti več zelenolistnate zelenjave, ki vam bo problem pomagala rešiti sistemsko. Predpogoj je seveda vsakodnevna osebna higiena, namesto klasičnega mila pa si izberite tistega, ki vsebuje eterično olje čajevca. Tako milo na koži pusti sestavine, ki še nekaj ur po umivanju delujejo antibakterijsko in razkužujejo kožo.

- Oglas -

klorofil

Jejte zeleno

V svojo prehrano vključite veliko špinače, blitve, ohrovta, brokoli, zelja, zelenega radiča in solate. Splomladi nabirajte regrat in ga jejte vsak dan zraven kosila. Listnate zelenjavne rastline vsebujejo veliko klorofila, ki je močno sredstvo za odstranjevanje neprijetnega telesnega vonja. Klorofil lahko kupite tudi v obliki tablet.

Pripravite si čaj iz peteršilja

Neprijetne telesne vonjave lahko odstranite tudi z žvečenjem nekaj vejic peteršilja. Iz peteršilja si lahko pripravite tudi čaj. Čajno žličko sesekljanega in posušenega peteršilja namočite v skodelico vrele vode, pustite 10 minut, nato pa odcedite in popijte.

.

NAJNOVEJŠE