RubrikeZanimivostiKhloé Kardashian rešuje tigre

Khloé Kardashian rešuje tigre

MORDA VAS ZANIMA

Khloé KardashianKhloé Kardashian, ena izmed starlet resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians (in nekaterih svojih oddaj) je na Twitterju prosila svoje sledilce, da podprejo WWF in njihov trud, da pomagajo tigrom.

- Oglas -

Pozvala jih je, naj pošljejo sms z besedo TIGER in tako darujejo deset dolarjev za reševanje tigrov po svetu – od Indije do Kitajske in vzhodne Rusije. Pri WWF so bili navdušeni, da so v nekaj dneh pridobili 6.000 dolarjev. Denar gre za znanstveno raziskovanje in raziskovanje na terenu, kjer tigri živijo, da izboljšajo razumevanje in jim tako laže pomagajo. Khloé je bila navdušena nad pomočjo, ki so jo ponudili njeni oboževalci, sama pa je preko spleta posvojila tudi enega od tigrov – in prepričala svojo mamo, da je storila enako.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×