Zdravje & prehranaKefir z lanenimi semeni za čisto črevesje

Kefir z lanenimi semeni za čisto črevesje

MORDA VAS ZANIMA

Do 70. leta starosti gre skozi naše črevo do 40 tisoč litrov tekočine in kar 100 ton hrane. Kar precej kajne? Zato je dobro, da našemu konstantno delujočemu črevesju včasih privoščimo blagodejno »nego«. Če čiščenja črevesja ne izvajamo vsaj enkrat na leto lahko slednje usodno deluje na našo prebavo in splošno zdravje. V črevesju se namreč lahko začno kopičiti ostanki blata in preostalih razpadlih snovi, kar povečuje dovzetnost telesa za alergije, kronično utrujenost, prebavne motnje, debelost, kožne nečistoče in druge morebitne nadležnosti. In kako čiščenje izvedemo?

- Oglas -

Kefir z lanenimi semeni

Potek »čiščenja«

Za zajtrk na tešče tri tedne uživamo:

  • teden: 1 žlico lanenih semen zmešanih s 100 ml kefirja
  • teden: 2 žlici lanenih semen zmešanih s 100 ml kefirja
  • teden: 3 žlice lanenih semen zmešanih s 150 ml kefirja

Najboljše rezultate boste dosegli, če boste povečali tudi količino dnevnega vnosa tekočine v telo (2 do 3 l vode na dan). Še boljše rezultate pa boste dosegli, če boste vmes kdaj uporabili tudi kombinacijo medu in vode. Več o slednji si lahko preberete na: https://www.utrinek.si/med-in-voda

Več o kefirju si preberite TUKAJ.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×