Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaKatere izdelke lahko preprosto nadomestite s sestavinami, ki jih najdete v kuhinji?

Katere izdelke lahko preprosto nadomestite s sestavinami, ki jih najdete v kuhinji?

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo nekaj idej, kako drage izdelke, ki jih uporabljate skorajda vsakdan in vsebujejo kemikalije ter ostale zdravju in okolju škodljive snovi, zamenjate kar s sestavinami iz vaše kuhinjske omarice.

- Oglas -

kako nadomestiti izdelke

  1. Odstranjevalec ličil

Ste pomislili, da bi odstranjevalec ličil nadomestili kar s kokosovim oljem? Preprosto namočite bombažno blazinico v kokosovo olje, nanesite na obraz in izperite z vodo.

  1. Razmaščevalec

Agresivna čistila proti maščobnim madežem lahko zamenjate kar s sodo bikarbono. Zmešajte sodo bikarbono in vodo, če pa so madeži res trdovratni, dodajte še kis.

  1. Osvežilec zraka

Vse, kar potrebujete za doma narejeni osvežilec zraka,  so eterična olja in soda bikarbona. Vonjave lahko uspešno nevtralizirate tudi  tako, da v pršilko zmešate malo  limoninega soka, vode in sode bikarbone.

  1. Odmaševalec odtokov

- Oglas -

Kupljena čistila za odmaševanje odtokov vsebujejo ogromno kemikalij in škodljivih snovi tako za zdravje kot za okolje. Naslednjič namesto tovrstnih čistil poskusite odtoke očistiti s sodo bikarbono in jabolčnim kisom.  Zmešajte polovico skodelice sode bikarbone in skodelico kisa ter dodajte še malo tople vode. Zvečer zlijte v odtok in pustite delovati čez noč.

  1. Loščilo za pohištvo

Ko boste naslednjič želeli podariti sijaj vašemu pohištvu, preprosto zmešajte olivno olje, kokosovo olje in kis in tako dobite popolnoma nestrupeno in učinkovito loščilo za pohištvo, za les uporabite  samo olivno olje.

  1. Pena za britje

Namesto pene za britje, ki poleg onesnaževanja okolja draži tudi vašo kožo, uporabite kar  kokosovo olje.

  1. Piling za telo

Pripravite svoj piling za telo. Preprosto zmešajte kavno usedlino in kokosovo olje, nanesite na kožo in izperite. Koža in okolje vam bosta hvaležna.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×