Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.
Zdravilne rastlineKar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri

Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri

MORDA VAS ZANIMA

Najbrž smo se že vsi kdaj srečali z občutkom, da moramo nekaj postoriti, a se v tistem trenutku nismo mogli do tega pripraviti in smo obveznost prestavili. Ker želimo določeno nalogo dobro izvesti, imamo občutek, da bomo obveznost bolje opravili v bližnji prihodnosti, saj v določenem trenutku ne čutimo dovolj sposobnosti. S tem ko jo prestavimo, se preprosto preslepimo. Kako prenehati odlašati in začeti naloge izpolnjevati takoj, ko se pojavi možnost?

- Oglas -

Ne odlašajte

Tri, štiri, zdaj

Naloge se moramo lotiti takoj, ko imamo možnost. Takoj ko se je lotimo, ta ni več tako zastrašujoča in konec koncev ugotovimo, da se je bilo težje lotiti, kot opraviti. Ko se nečesa lotite, tudi preusmerite dojemanje sebe, ker naredite nek napredek.

Preslepite se

Imate veliko nalogo? Najboljše kar lahko storite, je to da se preslepite, češ da gre za majhno in nepomembno nalogo. Če se odpravljate na telovadbo, ne razmišljajte o telovadbi, ampak najprej samo o primernih oblačilih. Z majhnimi koraki boste skovali pot do naloge in še preden se boste zavedali, bo opravljena.

Nagradite se

Zamislite si, kakšna je vaša naloga. Če jo opravite takoj, namesto jutri, si lahko privoščite kakšno nagrado, ki si je v primeru, da boste vse skupaj prestavili na kakšen drug dan, ne smete. Torej, če danes naredite vse potrebno za šolo ali službo, si lahko naslednji dan privoščite večer s prijatelji. Že s tem, ko boste v svoji glavi miselno uvedli sistem nagrajevanja, boste meli ob kršitvi svojih načrtov, slabo vest, prestavljanje vaših nalog in obveznosti pa se bo zmanjšalo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×