Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.
Dom & energijaKako pogosto menjate mobilne telefone?

Kako pogosto menjate mobilne telefone?

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno je danes že skoraj vsakomur prišlo v navado, da zamenja telefon kar se da pogosto, nekateri se starega naveličajo,  nekateri pa hočejo ostati v koraku s časom.

Vendar pa je to vsekakor še ena premetena poteza trgovcev, ki nas skušajo prepričati v to, kaj vse potrebujemo, da bi ‘preživeli’ v današnjem svetu. Ni pa mobilni telefon edina takšna naprava, ki jo menjamo vse pogosteje.

- Oglas -


Spletna stran Last Year’s Model promovira moto: ‘Rešujemo planet s pomočjo lenobe’ oziroma ‘Saving the planet through sheer laziness’. Ideja sloni na tem, da poskušajo opogumiti ljudi, da bi zaupali svoje zgodbe o njihovih ‘zastarelih’ napravah. Pri tem pa je bistveno seveda to, da bi te ‘stare’ naprave (če bi se jim dalo tako sploh reči) obdržali čim dalj časa ali vsaj tako dolgo, dokler te naprave delajo normalno.

Razni oglasi nas bodo vsekakor vedno skušali prepričati v to, kaj je najbolje za nas. Vendar to še ne pomeni, da so določene stvari, v katere nas prepričujejo dejansko dobre za nas. Danes namreč obstajajo telefoni, ki so zmožni stvari, katerih dejansko ne potrebujemo. Poleg tega pa zaradi takšnih neumnosti vse bolj ogrožamo planet – dejstvo, na katerega verjetno ne pomislimo, ko v rokah držimo spet kakšno novo svetlečo naparvico.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×