Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaJutranji energijski napitek, ki ga pripravite v samo 30 sekundah

Jutranji energijski napitek, ki ga pripravite v samo 30 sekundah

MORDA VAS ZANIMA

Mnogo nas dan začne z jutranjo kavo, vendar pa bi bilo veliko bolje, če bi si pripravili napitek (recept v nadaljevanju), priprava katerega nam vzame izjemno malo časa. Limonin sok pomaga stimulirati prebavni trakt in krepi naš imunski sistem, ingver deluje na vse vrste vnetnih procesov v telesu, jih preprečuje in zdravi, kurkuma pa zavira rast maščobnih celic, preprečuje poškodbe genskega materiala, upočasnjuje staranje in ščiti in krepi stene krvnih žil. Najlažje bo, če boste naredili večjo količino napitka in ga zamrznili.

- Oglas -

jutranji napitek

Potrebujemo:

  • 3 olupljene limone,
  • 2 žlički sesekljanega ingverja,
  • 2 žlički kurkume,
  • kozarec vode.

Postopek:

Vse sestavine zmešajte v mešalniku, jih nalijte v modelčke in dajte v zamrzovalnik. Vsako jutro, ko vstanete, v vročo vodo dodajte ledeno kocko ali dve tako pripravljenega koncentrata, počakajte 30 sekund, da se kocka stali, premešajte in popijte.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×