Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaTo je najboljša rastlina za lajšanje ženskih težav!

To je najboljša rastlina za lajšanje ženskih težav!

MORDA VAS ZANIMA

Konopljiko (latinsko ime: Vitex agnus-castus (L.)) najdemo predvsem v Sredozemlju, kjer so prebivalci uporabljali zrele, posušene plodove konopljike že davno za kultne in zdravilne namene. V srednjem veku so nune in menihi nosili amulete iz konopljike, saj so bili prepričani, da jih bo obvarovala pred pregrešnimi mislimi. Ljudsko ime za navadno konopljiko je tudi meniški poper. Ker imajo plodovi konopljike pekoč okus, so jo uporabljali kot začimbo namesto cenjenega in dragega popra. Prav tako pa je ženskam konopljika služila pri boleči menstruaciji ter doječim materam pri povečanju količine mleka.

- Oglas -

Ugoden vpliv pri ginekoloških indikacijah

Pripravke iz konopljike uživamo pri lajšanju težav, nastalih zaradi motenega delovanja žleze hipofize, ki izloča hormone, ki uravnavajo menstruacijski cikel. Konopljika ugodno vpliva na ravnotežje med estrogenom in progesteronom. Hkrati znižuje količino hormona prolaktina in s tem ugodno deluje na bolečine v dojkah. Prav zaradi navedenega delovanja ugodno vpliva pri različnih ginekoloških indikacijah, kot so motnje menstruacijskega cikla, izostanek menstruacije, pri bolečih menstruacijah, težavah z neplodnostjo, predmenstrualnih težavah (močna občutljivost za vremenske spremembe, splošna razdražljivost, napetost in bolečine v dojkah) …

Več o tej rastlini in domače recepte najdete v tiskani izdaji revije Bodi eko >>

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×