Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Lepota & kozmetikaDo lepih ustnic v nekaj minutah in le s tremi sestavinami

Do lepih ustnic v nekaj minutah in le s tremi sestavinami

MORDA VAS ZANIMA

Pripravite svoj slasten piling za ustnice, ki vam bo za izdelavo vzel le pet minut. Najboljše pa je seveda to, da bodo vaše ustnice mehke in nežne le s pomočjo treh, popolnoma naravnih sestavin. Rjavi sladkor bo odstranil odmrlo in staro kožo, kokosovo olje bo poskrbelo za vlažilno injekcijo, vanilija pa za omamen vonj, da se bo vašim ustnicam težko upreti.

- Oglas -

Petminutni piling za ustnice

Sestavine:

  • ½  žlice kokosovega olja,
  • 1 1/2 žlice rjavega sladkorja,
  • ¼ čajne žličke čistega vanilijevega izvlečka,
  • manjša posodica s pokrovčkom.

Navodila za pripravo:

Preprosto dajte vse sestavine v manjšo posodico in z vilico temeljito premešajte, da se sestavine povežejo med seboj, potem pa to predevajte v posodico s pokrovčkom in hranite do treh dni. Uporabljate podnevi ali ponoči, nežno masirajte ustnice s krožnimi gibi. Izperite s toplo vodo in čez nanesite svoj najljubši balzam za ustnice.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×