Zdravje & prehranaJagoda Batagelj: »Zmagaš, ko sprejmeš svoje napake.«

Jagoda Batagelj: »Zmagaš, ko sprejmeš svoje napake.«

MORDA VAS ZANIMA

S simpatično Jagodo Batagelj, ki se je lani na plesnem parketu vrtela z najbolj priljubljenim članom skupine Čuki Jernejem Tozonom, letos pa jo bomo lahko spet občudovali v novi sezoni oddaje Zvezde plešejo, smo se pogovarjali o tem, kako ji je življenje spremenilo rojstvo hčerke. Ta je njej in njenemu sanjaču, plesnemu in zasebnemu partnerju Juriju, prinesla življenje: »Preden je prišla Iva Valentina, sva zasebno in poslovno ločila ravno toliko, da se nisva prepirala, z njo pa sva končno začela živeti normalno življenje, ne le plesno.« A z velikimi sanjami in idejami še vedno plešeta novim izzivom naproti.

- Oglas -

Jagoda Batagelj

Kakšni so občutki pred začetkom nove sezone šova Zvezde plešejo? Bo za vas drugič kaj laže?

Zagotovo je laže kakor lani, saj zdaj vem, v kaj se podajam. Sama se šova že zelo veselim, saj je bila na snemanjih prisotna izjemno dobra energija tako med plesalci kakor med tekmovalci. Zame bo tokrat laže tudi zato, ker sem imela v času trajanja prejšnje sezone sedem mesecev staro dojenčico, ki sem jo še dojila.

Z možem Jurijem sta bila dolga leta tudi plesna partnerja. Kaj vaju je ples naučil o vaju?

- Oglas -

Ples daje temeljne vrednote in prek njega se lahko naučimo, kako delovati skupaj z drugo osebo, uči nas tudi bontona in discipline. Ples oz. trening daje delovne navade, kar se mi zdi izjemno pomembno. Pri plesu ne gre le za gibanje, ampak ima tudi družbeno vlogo, uči nas o tem, kako moški in ženska delujeta. Osebno mi je ples dal resnično veliko. Z Jurijem sva se naučila ogromno o tem, kako živeti skupaj, kako se poslušati in kritizirati na konstruktiven način. Zdaj mu iz pogleda vidim, kaj natanko si misli. Še več, večkrat že iz pogleda v hrbet natanko vem, kaj se dogaja v njem. Ples je med nama ustvaril povezavo. Včasih sva bila skupaj sicer 24 ur na dan, kar je morda kar malo preveč. (smeh) …

Več si preberite v novi številki tiskane revije Bodi eko.

Bodi eko februar 2018

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×