0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za julij 2023 (2. del)

Horoskop za julij 2023 (2. del)

MORDA VAS ZANIMA

Julij, tradicionalno najbolj vroč mesec v letu, bo za nekatera znamenja nadpovprečno uspešen. Spet druga pa čakajo malce zahtevnejši izzivi in težave, ki pa niso nerešljive, posebno če boste nanje pripravljeni. Horoskop za julij 2023 prinaša zelo koristne namige, s pomočjo katerih boste precej lažje krmarili skozi mesec, ki je pred nami.

- Oglas -

Tehtnica

Potrebovali boste veliko potrpežljivosti. Določene stvari bodo zahtevale precej več časa, kot ste pričakovali. Naj vas ovire na poti ne zmedejo pretirano ali celo ustavijo. Če boste vztrajni, boste najverjetneje že do konca meseca dosegli želeni cilj. Tehtnice, ki ste v zvezi, lahko pričakujete, da bo partner potreboval precej več pozornosti kot običajno. Vzemite si čas za trenutke v dvoje, saj lahko sicer med vama zazeva zelo velik prepad, ki ga bo težko preseči.

Škorpijon

Vaše življenje se vam bo zdelo zelo dolgočasno. Ponavljajoče se rutine vas bodo izčrpavale, posledično pa boste večino časa nezbrani. Priporočljivo je, da si privoščite vsaj krajši oddih in razmislite o tem, kako nadaljevati. Ali si predstavljate, da bi morali tako živeti še nekaj desetletij? Bodite iskreni in si priznajte, katera so tista področja v vašem življenju, ki zahtevajo spremembe. Konec julija vam bodo zvezde naklonjene, zato bo to idealno obdobje za to, da naredite vsaj prvi korak proti življenju, ki si ga želite.

Strelec

Julija se bo vaše finančno stanje precej izboljšalo. Pričakujete lahko večjo vsoto denarja ali povišico v službi. Zelo pomembno je, da se uprete brezglavemu zapravljanju. Višek denarja raje investirajte v stvari, ki jih resnično potrebujete in ki vam bodo koristile tudi dolgoročno. Obenem je priporočljivo, da se s partnerjem pogovorite o težavi, ki jo oba že dolgo odrivata na stran. Če ste samski, je prav tako zelo pomembna odkrita komunikacija. Potencialnim partnerjem že v fazi spoznavanja odkrito povejte, kaj od pričakujete odnosa. S tem lahko tako njim kot sebi prihranite ogromno časa in energije.

- Oglas -

Kozorog

Zaradi nepredvidenih obveznosti boste precej bolj razdražljivi kot običajno, kar seveda povečuje nevarnost za spore, predvsem z bližnjimi. Med pogovorom se poskušajte umiriti in mirno artikulirati, kaj se vam dogaja in zakaj trenutno nimate časa. Bolj ko boste umirjeni, bolj razumevajoči bodo vaši bližnji. Velja pa seveda tudi obratno: nemir lahko sproži še več nemira in panike, zato se lahko hitro ujamete v začaran krog.

Vodnar

Julija se boste morali spopasti s precej izzivi. Vaše finančno stanje ne bo najboljše, saj vas bodo presenetili nepričakovani stroški. Razmišljali boste o tem, ali bi bilo morda smiselno odpovedati dopust, vendar je oddih najbolj nujen prav v tovrstnih okoliščinah, zato je vsekakor pametno, da poiščete možnost za vsaj krajši pobeg od vsakodnevne rutine. Dopust bo zbistril vaše misli, posledično pa boste ugotovili, da ni vse tako črno, kot se je zdelo najprej. Ker boste umirjeni, boste lažje našli rešitev za težavo. Ko si boste napolnili baterije, se boste lahko tako s polno paro lotili uresničevanja načrta. Med dopustom pa boste obenem našli tudi rešitev za specifične ljubezenske težave, ki vas mučijo že kar nekaj časa.

Ribi

Na vidiku je precej zdravstvenih težav. Julija vaša prebava ne bo najboljša, obenem pa se lahko razvijejo tudi bolečine v sklepih (predvsem v nogah). Tako je zelo pomembno, da čim prej začnete živeti bolj zdravo. Priporočamo, da povečate vnos vlaknin in tekočine ter da se izogibate zelo mastni hrani. Obenem je priporočljivo, da se vsak dan odpravite na malce daljši sprehod. To sicer najverjetneje ne bo preprečilo težav, vendar lahko našteti preventivni ukrepi težave zagotovo vsaj močno omilijo.

Na 1. del horoskopa za julij 2023 >>

- Oglas -

.

NAJNOVEJŠE