0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za julij 2023 (1. del)

Horoskop za julij 2023 (1. del)

MORDA VAS ZANIMA

Julij, tradicionalno najbolj vroč mesec v letu, bo za nekatera znamenja nadpovprečno uspešen. Spet druga pa čakajo malce zahtevnejši izzivi in težave, ki pa niso nerešljive, posebno če boste nanje pripravljeni. Horoskop za julij 2023 prinaša zelo koristne namige, s pomočjo katerih boste precej lažje krmarili skozi mesec, ki je pred nami.

- Oglas -

Oven

Julij bo za vas nadpovprečno dober mesec. Sreča se vam bo nasmihala na praktično vseh področjih. Uspevalo vam bo tudi pri stvareh, ki jih običajno dojemate kot svojo šibko točko. Malce težav boste imeli le z zdravjem, predvsem z alergijami in glavoboli. Na srečo ne bo šlo za resnejše zdravstvene težave, vendar je vsekakor priporočljivo, da imate pri sebi zdravila ali naravne pripravke za hitro ublažitev simptomov.

Bik

Druga polovica julija bo za vas precej ugodnejša od prve polovice. Na začetku meseca vas bo namreč mučila tesnoba zaradi travmatičnih dogodkov iz preteklosti, ki jih niste ustrezno predelali, obenem pa vas bodo mučili strahovi, povezani s prihodnostjo. Če ste v zvezi, bo vse to vplivalo tudi na partnerski odnos. Med pogovorom s partnerjem poskušajte biti čim bolj sočutni. Vprašajte se, ali bo to, o čemer se prepirata, čez nekaj let zares pomembno. Tako boste precej lažje ohranili mirno kri.

Dvojčka

Spraševali se boste, ali je trud, ki ga že dolgo vlagate v specifičen projekt ali odnos, zaman, saj rezultati niso takšni, kot ste pričakovali, da bodo. Zdi se, da nihče ne ceni vaših prizadevanj, vendar je pomembno, da ne obupate. Če boste še naprej vztrajni in potrpežljivi, lahko že julija pričakujete zanimiv zasuk. Končno boste spoznali, da je vaš trud vendarle cenjen – in da je šlo le za nesrečno zaporedje komunikacijskih šumov.

- Oglas -

Rak

Julij je za večino rakov rojstnodnevni mesec, vendar letošnji julij za vas na žalost nima najbolj prijetnih daril. Tako v službi kot doma boste imeli ogromno težav. Nadrejeni, sodelavci in domači bodo od vas zahtevali bistveno več, kot zmorete. Ker boste čutili ogromen pritisk, boste površni in razdražljivi, posledično pa lahko zabredete še globlje. Tako je zelo pomembno, da naredite korak nazaj in se umirite. Naučite se postavljati meje, pri čemer ni potrebna nevljudnost. Bolj ko boste asertivni, bolj vas bodo drugi spoštovali. In še opozorilo, povezano z zdravjem: julija pazite predvsem na svoje oči in noge.

Lev

Za leve je julij pripravil obilo poslovnih oziroma kariernih uspehov. Morda boste končno dobili priložnost za to, da uresničite poslovno idejo, o kateri razmišljate že dolgo časa, ali pa vas v službi čaka napredovanje. Tudi v ljubezni bodo zvezde na vaši strani. Če ste v zvezi, pričakujte, da vas bo partner presenetil z zelo zanimivo idejo. Julij pa bo zelo srečen mesec tudi za številne leve, ki si že dolgo prizadevajo za naraščaj. Previdni bodite le pri financah. Ker boste nasploh zelo srečni, se lahko pretirano sprostite in začnete brezglavo zapravljati.

Devica

Čakajo vas nepredvideni stroški, toda ker ste zelo varčna oseba, vam to ne bo povzročilo pretiranih težav. Številka na varčevalnem računu se bo sicer precej zmanjšala, toda brez skrbi: zagotovo boste primanjkljaj že kmalu nadomestili. Pomembne odločitve, povezane s partnerskim odnosom in delom, je bolje preložiti na avgust. Julija boste zelo težko razmišljali s trezno glavo, posebno ker vas bodo mučili neprijetni zdravstveni simptomi. Pojavijo se lahko hude prebavne težave, zato je zelo pomembno, da poskušate jesti čim bolj zdravo, pri čemer se osredotočite na hrano, ki ni pretirano obremenjujoča za prebavni sistem.

Naprej na 2. del horoskopa za julij 2023 >>

- Oglas -

.

NAJNOVEJŠE