0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za december 2023 (1. del)

Horoskop za december 2023 (1. del)

MORDA VAS ZANIMA

Če leto 2023 za vas ni bilo najboljše, lahko dober zaključek vsaj deloma popravi slab priokus. Preverite, ali bo december potekal po vaših načrtih – in katere so glavne ovire, na katere se morate pripraviti, da se jim boste lažje izognili.

- Oglas -

Oven

V drugem tednu decembra lahko pričakujete pretrese na ljubezenskem področju. Pomembno je, da ne zamrznete. Vaša pasivnost bi bila lahko namreč razumljena kot brezbrižnost. Bodite proaktivni. Težave se bodo tako rešile precej hitreje. Opominjajte se, da do cilja običajno vodi več različnih poti. Naj vas ne bo strah narediti nekaj korakov nazaj, da lahko poiščete pot, ki je primernejša.

Sprejemanje pomembnih odločitev, povezanih s financami, raje prestavite na prihodnje leto. Zaradi ljubezenskih težav boste namreč precej raztreseni, negativne posledice nepremišljene odločitve pa bi lahko čutili še dolgo.

Bik

Razmislite, katere so tiste stvari, na katere lahko resnično vplivate. Ogromno energije boste namreč posvečali nečemu, kar v resnici ni odvisno od vas. Priporočamo, da si vzamete čas za meditacijo. Ta bo zbistrila vaše misli in vam pomagala pri tem, da sprejmete tisto, česar ne morete spremeniti.

- Oglas -

Čeprav se boste morali zasebno spopasti s precej težkimi preizkušnjami in spremeniti svoj pogled na svet, to ne bo negativno vplivalo na vašo delovno uspešnost. Še več: decembra vas čaka zelo dobra novica, povezana z vašo kariero.

Dvojčka

Zdelo se vam bo, da vam spodleti vse, česar se lotite. Pomembno je, da se umirite in na svoje življenje pogledate z malce distance. Ali je vse resnično tako črno? Ko se boste umirili, boste zagledali potencialne rešitve, ki jih pred tem niste videli. Bolj ko boste bežali pred težavami, večje bodo postajale. Pomembno je, da zberete moč in jih poskušate premagati.

Če v trenutni službi niste najbolj zadovoljni, je december kot nalašč za aktivnejše iskanje nove zaposlitve, saj so na vidiku zelo zanimive priložnosti.

Rak

Vaša glavna težava je pomanjkanje samozavesti. Ker ne verjamete vase oziroma v svoje sposobnosti, težko dosežete zastavljene cilje. Decembra se boste znašli pred večjo dilemo. Ko boste že skoraj obupali nad nečim, v kar ste vložili ogromno energije, vam bo vesolje poslalo zelo očitno sporočilo. Zdržite in verjemite v svoje sposobnosti – vztrajnost se bo obrestovala.

Če ste v zvezi, med prazniki svojemu partnerju posvetite malce več pozornosti. Vzemita si čas za razvajanje v dvoje, saj bosta po novem letu oba spet precej bolj zaposlena.

- Oglas -

Lev

Težave, s katerimi se boste morali spopasti decembra, boste precej lažje premagali s pomočjo svojih bližnjih. Ne bodite preponosni: prosite za pomoč, sicer se lahko znajdete v precej hudih škripcih. Bližnji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, vendar morajo najprej slišati, da jo potrebujete.

Decembra se ne boste najbolje razumeli s svojimi sodelavci. Navidezne malenkosti lahko privedejo do precej hudih sporov, zato je pomembno, da ohranite mirno kri. Izrazite tisto, kar vas moti, vendar poskušajte ostati pri tem vljudni in usmerjeni k iskanju rešitev.

Devica

Decembra morate biti malce bolj pozorni na svoje zdravje. Zopet se bodo pojavili neprijetni simptomi, s katerimi ste se morali spopadati že v preteklosti. Pomembno je, da čim hitreje spremenite svoje navade in se vrnete k preizkušenim metodam za blaženje teh težav. Tako si boste prihranili precej nevšečnosti.

Pojavijo se lahko tudi težave v partnerskem odnosu. Zaradi zunanjih dejavnikov bodo prepiri s partnerjem precej pogostejši kot običajno. Pomembno je, da se težave lotita umirjeno. Izkoristite svoje izjemne sposobnosti analize in natančno proučite situacijo. Tako se boste hitro dokopali do potencialnih rešitev. Nato bosta lahko s partnerjem skupaj izbrala najboljšo možnost.

Naprej na 2. del horoskopa za december 2023 >>

.

NAJNOVEJŠE