AstroHoroskop za junij 2023

Horoskop za junij 2023

MORDA VAS ZANIMA

Junij je mesec, ki se ga ogromno ljudi zelo veseli. Gre namreč za mesec, ko se vsaj na severni polobli pomlad uradno prevesi v poletje, kar pomeni, da je pred nami obdobje, polno sonca, morskih dogodivščin, sproščenih trenutkov in drugih radosti, ki so tipične za poletni čas. No, vsaj v teoriji. Preverite, ali bo letošnji junij resnično pozitiven za vaše astrološko znamenje …

Oven

- Oglas -

Pustili boste, da na plano pokuka otrok v vas. Junija boste tako nadpovprečno radoživi in odprti. Brez večjih težav boste govorili tudi o tistem, kar običajno zadržujete zase. To bo poskrbelo za okrepitev vezi z nekaterimi osebami v vašem življenju, pri čemer se lahko prebudijo celo romantična čustva.

Bik

Junija vas čaka precej dela, sicer boste zamudili pomembne roke. Tako je nujno, da se uprete skušnjavi: za to, da se tudi sami prepustite poletni sproščenosti in brezskrbnosti, bo še dovolj časa.

Dvojčka

Končno boste odkrili čar drobnih vsakodnevnih radosti. Tako se boste malce umirili, saj običajno vseskozi hrepenite po nečem presežnem. To vam bo pomagalo pri pomembni odločitvi, ki jo boste morali sprejeti. Ker boste mirnejši, boste lažje sledili svojim vrednotam, namesto da bi se ozirali predvsem na pričakovanja drugih.

Rak

Junija boste precej časa posvetili razmišljanju o odnosih. Tako boste ugotovili, da vas določen odnos ne osrečuje zares – oziroma da vam jemlje precej več, kot vam daje.

Lev

- Oglas -

Na svojem urniku poskušajte rezervirati čim več časa za aktivnosti, ki vas napolnijo s pozitivno energijo in občutkom smiselnosti. Če ne boste nekoliko izpregli, bo mesec junij za vas zelo naporen, pri čemer niso izključene niti resnejše zdravstvene težave.

Devica

Junij bo zelo natrpan. Ne le da boste imeli več dela kot običajno, ampak vas čaka tudi precej družabnih dogodkov. Zaradi obilice dela boste želeli udeležbo na teh dogodkih preprosto odpovedati, posebno ker ste precej introvertirana oseba, ki ji pogosto ni do druženja, vendar to ni najboljša ideja. Ta mesec bodo namreč druženja na vas učinkovala izjemno blagodejno in poživljajoče.

Tehtnica

Toplejše vreme bo pregnalo slabo razpoloženje, s katerim se spopadate že več mesecev. Tako boste precej bolj spontani kot običajno, posledično pa bolj odprti za zanimive dogodivščine. Uživajte, vendar pri tem pazite, da ne boste pretirano zaupljivi do ljudi, ki si tega ne zaslužijo.

Škorpijon

Končno bo nastopil trenutek, ko boste lahko s svetom delili nekaj, s čimer se ukvarjate že dlje časa. Naj vas škodoželjna, neupravičena kritika ne potre pretirano, saj gre zgolj za ljubosumje. Raje se osredotočite na pohvale, ki jih ne bo manjkalo.

Strelec

Nič več dolgočasne rutine, ki vas je spravljala v obup – junija bo vaše življenje precej bolj pestro in nepredvidljivo. Spoznavali boste ogromno novih ljudi, najverjetneje pa se vam bo ponudila tudi priložnost za krajše potovanje oziroma zanimiv izlet.

Kozorog

V sebi že predolgo skrivate bolečino, saj imate občutek, da vas ne more nihče zares razumeti. Tako se skrivate za delom in vsakodnevnimi obveznostmi ter dajete vtis, da je vse v najlepšem redu, čeprav postaja breme vedno težje. Junija vam bo nekdo omenil nekaj, kar vas bo spomnilo na vaše lastno doživljanje. Izkoristite priložnost in končno spregovorite o tistem, kar vas preganja. Presenečeni boste nad tem, kako sorodne so vajine izkušnje.

Vodnar

Ugotovili boste, da so odnosi z vašimi bližnjimi sicer lepi in iskreni, vendar tudi nekoliko dolgočasni. Ne čakajte, da drugi ukrenejo nekaj glede tega. Poiščite zanimive dejavnosti, ki lahko nekoliko poživijo običajna druženja.

Ribi

- Oglas -

Vaše zdravje ne bo najboljše. Čeprav boste z eno nogo že v poletju, vam telo ne bo dopuščalo, da se popolnoma prepustite. Spoštujte te omejitve in telesu privoščite dovolj časa za počitek, sicer se lahko razvijejo resnejše težave, ki bi lahko ogrozile vaše načrte za poletje.

NAJNOVEJŠE