0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop 2023: preverite, kaj vas čaka v novem letu …

Horoskop 2023: preverite, kaj vas čaka v novem letu …

MORDA VAS ZANIMA

Ali bo leto 2023 (končno) vaše leto? Katera so tista obdobja, ki prinašajo največ izzivov, in kaj je tisto, na kar morate biti posebej pozorni?

- Oglas -

Horoskop 2023 prinaša koristne namige, s pomočjo katerih bo leto, v katero smo vstopili, precej manj nepredvidljivo …

Oven

Finančno si boste opomogli. Pri tem ne bo šlo samo za kratkotrajno obdobje, ampak bo leto 2023 za vas tudi nasploh finančno nadpovprečno ugodno. Po drugi strani bodo odnosi z bližnjimi prinesli precej več izzivov. Če boste želeli v svojem življenju obdržati ljudi, ki vam pomenijo največ, se boste morali naučiti obvladovati izbruhe jeze, ki so ena od vaših šibkih točk.

Bik

Delo bo zahtevalo precej napora, ki pa se bo na koncu obrestoval. Leto bo prineslo napredek na kariernem področju – napredovanje ali pa morda povsem novo, boljšo zaposlitev. Paziti morate sicer na to, da se pri lovu za uspehom ne boste preveč izčrpali. Vaše zdravstveno stanje namreč letos že v osnovi ne bo najboljše. Tako je pomembno, da na prvo mesto vedno postavite svoje zdravje.

- Oglas -

Dvojčka

Začetek leta bo za vas precej naporen. Spopadali se boste tako z zdravstvenimi kot s finančnimi težavami. Bodite potrpežljivi in se izogibajte drastičnim ukrepom, ki lahko dolgoročno poglobijo vaše težave. Potrpežljivost bo nagrajena, saj lahko v drugi polovici leta pričakujete preobrat na bolje, tako v povezavi z zdravjem kot s financami.

Rak

Vezani raki morate predvsem na začetku paziti, da boste partnerju puščali dovolj prostora, sicer se lahko pojavi občutek utesnjenosti v odnosu, pri čemer ni izključen razhod. Če ste samski, upoštevajte, da ljubezni ni mogoče izsiliti. Pozabite na osebo, ki vam očitno ne vrača čustev. Tako se bo v vašem srcu sprostil prostor za nekoga, ki vas bo znal ceniti. Energijo, ki jo trenutno vlagate v razmišljanje o odnosih, raje vložite v izobraževanje. Če boste upoštevali ta nasvet, lahko oktobra pričakujete prijetno presenečenje na kariernem področju.

Lev

Obdobje med majem in avgustom ne bo najugodnejše za velike življenjske spremembe. V tem obdobju se je tako smiselno izogibati pomembnim odločitvam, povezanim s kariero, partnerskim odnosom, financami itn. Naj bo ta čas namenjen počitku in temeljitemu razmisleku o tem, kako nadaljevati.

Devica

V prvih mesecih leta boste prejeli precej dobrih novic. Pazite, da vam vaša samokritičnost ne omaje samozavesti. Če boste stalno razmišljali o tem, da je to, kar se vam dogaja, predobro, da bi bilo res, in da si tega ne zaslužite, vam bodo srečne zvezde resnično obrnile hrbet. Jeseni lahko pričakujete obnovitev odnosa z enim od družinskih članov, s katerim zadnja leta niste bili tako povezani, kot ste bili v preteklosti. Proti koncu leta pa bodite posebno pozorni na to, da boste v partnerski odnos vlagali dovolj truda.

Tehtnica

Če razmišljate o nakupu nepremičnine, lahko marca pričakujete izvrstno priložnost za nakup. Na ljubezenskem področju bo leto na žalost manj ugodno. Ne dovolite, da vas dogajanje pretirano potre, saj bi to ogrozilo vaš napredek na drugih področjih. Dobro razmislite, kaj je resnično odvisno od vas samih in koliko truda je smiselno vlagati v določen odnos. Ne bojte se postaviti ultimata; če je oseba resnično prava za vas, bo imela vaša odločnost pozitiven vpliv na razmerje.

- Oglas -

Škorpijon

Leto 2023 je leto, ko je smiselno tvegati malce več kot običajno – tako v povezavi s kariero kot odnosi. Pogum bo namreč nagrajen. Za vas bo posebno ugodna prva polovica leta, zato ne čakajte predolgo. Če ste starši, lahko pričakujete tudi pozitivne novice, povezane z enim od vaših otrok. Končno se bo našla rešitev za tisto, kar vas skrbi že kar nekaj časa.

Strelec

April bo za vas precej neugoden. Tako je smiselno, da se pripravite na izzive, ki so pred vami, posebno na tiste, povezane z delom in zdravjem. Vsekakor je dobro, da razmislite o tem, katere so tiste osebe, ki jim lahko resnično zaupate, saj boste potrebovali precej pomoči.

Kozorog

Leto 2023 bo eno od najboljših let v vašem življenju. Obetate si lahko finančni uspeh in dobre odnose z bližnjimi, služilo pa vam bo tudi zdravje. To sicer ne pomeni, da bo šlo povsem brez izzivov. Sreča pogosto privablja ljubosumje. V poletnih mesecih si bo nekdo vztrajno prizadeval za to, da vam zagreni življenje. Pametno je torej, da imate oči na pecljih, saj se boste tako lažje zaščitili.

Vodnar

Zelo pomembno je, da se v prvih mesecih leta izognete pretiranemu zapravljanju. Leto 2023 bo namreč prineslo precej nepredvidenih stroškov, zato je pametno, da imate nekaj finančne rezerve. Pričakujete lahko tudi precej stresa na ljubezenskem področju, vendar bo po drugi strani leto 2023 karierno za vas zelo ugodno, a le če boste znali izkoristiti priložnosti, ki se vam bodo ponujale, posebno jeseni.

Ribi

Februarja in marca pazite na svoje oči in noge, sicer vas lahko presenetijo zelo neprijetne poškodbe in vam zagrenijo dobršen del leta. Obenem pričakujte, da bo eden od družinskih članov potreboval precej več pomoči kot običajno, predvsem v drugi polovici leta.

.

NAJNOVEJŠE