Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Lepota & kozmetikaGrenivka in med = lepotni eliksir, ki topi kalorije

Grenivka in med = lepotni eliksir, ki topi kalorije

MORDA VAS ZANIMA

Grenivka slovi kot antioksidant z izjemnimi antibakterijskimi lastnostmi. Bogata je z vitamini C, A, B, D, E in minerali, kot so kalcij, fosfor, magnezij, mangan, cink in baker. Vsebuje številne sestavine, ki pomagajo pri prehladu in študije dokazujejo njen močan vpliv na preprečevanje vrst raka in bolezni srca. Poleg tega pa si lahko iz nje naredite lepotni eliksir, ki vam bo pomagal ohranjati vitkost, lepoto in zdravje.

- Oglas -

eliksir lepote

Pripravite si svoj lepotni eliksir

Potrebujemo:

  • grenivka
  • žlica medu

Grenivko hranimo v hladilniku, da je hladna. Ko jo vzamemo ven, jo olupimo, razpolovimo, očistimo in odstranimo peške ter jo skupaj z medom postavimo v mešalnik in miksamo dokler ne dobimo homogene zmesi.

Katere koristne sestavine vsebuje ta čudežni eliksir?

Pektin, ki prispeva pospešenem izločanju odvečnega holesterola (ob uživanju grenivk dnevno, se bo slab holesterol zmanjšal kar za 15, 5% in trigliceridi za 27%)

- Oglas -

Likopen, ki pomaga telesu v boju proti toksinom in ostalim škodljivim snovem v vašem organizmu.

Že samo nekaj požirkov tega eliksirja vam bo po končanem obroku pomagalo pokuriti vsaj polovico kalorij zaužitega obroka. Ne smete pa pozabiti da je grenivka tako močna v svojem delovanju, da lahko ojači učinke nekaterih zdravil, predvsem antidepresivov, tistih za zniževanje krvnega tlaka in tistih za zdravljenje raka.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×