0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaGrenivka in med = lepotni eliksir, ki topi kalorije

Grenivka in med = lepotni eliksir, ki topi kalorije

MORDA VAS ZANIMA

Grenivka slovi kot antioksidant z izjemnimi antibakterijskimi lastnostmi. Bogata je z vitamini C, A, B, D, E in minerali, kot so kalcij, fosfor, magnezij, mangan, cink in baker. Vsebuje številne sestavine, ki pomagajo pri prehladu in študije dokazujejo njen močan vpliv na preprečevanje vrst raka in bolezni srca. Poleg tega pa si lahko iz nje naredite lepotni eliksir, ki vam bo pomagal ohranjati vitkost, lepoto in zdravje.

- Oglas -

eliksir lepote

Pripravite si svoj lepotni eliksir

Potrebujemo:

  • grenivka
  • žlica medu

Grenivko hranimo v hladilniku, da je hladna. Ko jo vzamemo ven, jo olupimo, razpolovimo, očistimo in odstranimo peške ter jo skupaj z medom postavimo v mešalnik in miksamo dokler ne dobimo homogene zmesi.

Katere koristne sestavine vsebuje ta čudežni eliksir?

Pektin, ki prispeva pospešenem izločanju odvečnega holesterola (ob uživanju grenivk dnevno, se bo slab holesterol zmanjšal kar za 15, 5% in trigliceridi za 27%)

- Oglas -

Likopen, ki pomaga telesu v boju proti toksinom in ostalim škodljivim snovem v vašem organizmu.

Že samo nekaj požirkov tega eliksirja vam bo po končanem obroku pomagalo pokuriti vsaj polovico kalorij zaužitega obroka. Ne smete pa pozabiti da je grenivka tako močna v svojem delovanju, da lahko ojači učinke nekaterih zdravil, predvsem antidepresivov, tistih za zniževanje krvnega tlaka in tistih za zdravljenje raka.

NAJNOVEJŠE