0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaOdpravite glavobol s himalajsko soljo

Odpravite glavobol s himalajsko soljo

MORDA VAS ZANIMA

Himalajsko sol lahko uporabite v napitku, ki bo telo oskrbel z minerali in ublažil glavobol, ki je pogosto posledica premajhnega vnosa tekočine. Poleg tega pa bo himalajska sol telesu priskrbela vse potrebne elektrolite, ki pospešujejo cirkulacijo krvi in izločanje toksinov.

- Oglas -

Himalajska sol je najčistejša vrsta soli na svetu. Ne vsebuje aditivov in ima v primerjavi z običajno soljo precej več mineralov – kar 84 v sledeh. Za njeno rožnato barvo so zaslužni železo, magnezij, kalcij in kalij, ki so nujni za normalno delovanje telesa.

Za napitek proti glavobolu potrebujete:

  • 2 dl vode,
  • sok 1 limone,
  • 2 žlički himalajske soli.

Priprava: sestavine premešajte in mešanico takoj popijte.

- Oglas -

Zdravilna in razstrupljevalna

Številne raziskave so potrdile, da ima uživanje himalajske soli številne pozitivne učinke na zdravje: uravnava pH-vrednost v telesu, spodbuja izločanje strupov iz telesa, deluje proti mikrobom in zmanjšuje sproščanje stresnih hormonov. Poleg tega uravnava koncentracijo glukoze v krvi in delovanje ščitnice in nadledvičnih žlez. Himalajska sol je odlično naravno zdravilo tudi za alergike, saj dokazano blaži simptome astme in alergije. Ima še številne druge pozitivne učinke na zdravje: zmanjšuje zgago in mišične krče, izboljšuje spanec ter celo pomaga pri hujšanju in odpravi celulita.

Več o himalajski soli najdete tukaj.

.

NAJNOVEJŠE