0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeEno srce, ena Slovenija: Denis Avdić s prijatelji skupaj za žrtve poplav...

Eno srce, ena Slovenija: Denis Avdić s prijatelji skupaj za žrtve poplav zbrali skoraj DVA MILIJONA evrov!

MORDA VAS ZANIMA

Ekipa Denis Avdić Showa na Radiu 1 je skupaj z radijskimi postajami Radio 1 80ta, Radio Antena, Radio Bob, Radio Kranj, Radio Maxi, Radio Triglav in Radio Robin pripravila 12-urni dobrodelni maraton Eno srce, ena Slovenija, kjer so zbirali denarna sredstva za prizadete v katastrofalnih poplavah in na koncu zbrali neverjetnih 1.914,746,89 evrov.

- Oglas -
Žan Serčič

»Najlepša hvala Slovenija, da ste se odzvali, za podporo. Če stopimo skupaj, znajo nastati čudovite zgodbe in tole je ena res čudovita zgodba. Vesel sem, da sem pri desetih letih pred vojno pristal ravno v tej državi. Želim, da si tisti, ki ste se znašli v težkih razmerah čimprej postavite na noge. Hvala, ker ste darovali tudi iz tujine, želim vam lep dopust še naprej. Hvala Slovenija in srečno,« je ganjeno dejal Denis Avdić.

V studiu so se jim podporo prišli izkazati številni glasbeni gostje, ki so poskrbeli za čudovito glasbo: Dejan Dogaja, Žan Serčič, Slavko Ivančič s posebnim gostom, voditeljem Radia 1 Iztokom Gustinčičem, Nina Pušlar, Maraaya, Pepel in kri ter BQL.

Nina Pušlar

O poplavah so se pogovarjali tudi s strokovnjaki: s predsednico ZPM LJ Moste Polje Anito Ogulin, poveljnikom civilne zaščite, Srečkom Šestanom, psihologom dr. Aleksandrom Zadelom, z voditeljem na Radiu Antena in prostovoljnim gasilcem PGD Zbilje Maticem Hercegem, ki je pomagal reševati nemočne ljudi.

- Oglas -

Slišali pa smo tudi izjemno težke zgodbe poslušalcev, ki jim je vodna ujma skoraj uničila življenja in resnično potrebujejo našo pomoč, da se bodo lahko znova postavili na noge. Z zbranimi sredstvi bomo pomagali tudi njim in jim vsaj malo olajšali veliko izgubo.

BQL brata Piletic

Med maratonom je potekala tudi dobrodelna dražba Dončićevega dresa s podpisi celotne slovenske košarkarske reprezentance, na najvišji ponujeni znesek radijci še čakajo. Radijci so na koncu dneva izjemno ponosni na celotno ekipo in na poslušalce, da jim je s skupnimi močmi uspelo izpeljati še en nepozaben dobrodelni maraton. Kljub počitniškim avgustovskim dnem, so bili voditelji točno tam, kjer jih Slovenija v tem trenutku najbolj potrebuje – za mikrofonom.

Kako lahko še vedno pomagate tudi vi? Tukaj najdete navodila.

.

NAJNOVEJŠE