Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Dom & energijaEko čistilo za mikrovalovno pečico

Eko čistilo za mikrovalovno pečico

MORDA VAS ZANIMA

Mikrovalovna pečicaPečice in sploh mikrovalovne pečice, ki so še manjše in težje dostopne, se hitro umažejo, ko v njih pripravljamo jedi. Že po nekajkratni uporabi se na dnu nabere maščoba in zažgani ostanki hrane. Seveda pa obstaja okolju prijaznejši način za čiščenje mikrovalovne pečice.

- Oglas -

Za čistilo potrebujemo:

  • 1/4 skodelice vode
  • 1/4 skodelice sode bikarbone
  • liter tople vode

Čistilo uporabite za razgrajevanje in odstopanje posušene ali zažgane hrane v pečici tako, da postavite skodelico z vodo v mikrovalovno pečico in počakate da zavre. Potem pečico ugasnite in počakajte 1 minuto. Razotpite sodo bikarbono v topli vodi (oboje dozirajte po potrebi odvisno od velikosti površin, ki jih boste očistili) in z mešanico in gobico očistite pečico in seveda pazite, da se kje ne opečete. Za trdovratne madeže lahko po potrebi mešanici dodamo še žlico ali dve mila na naravni osnovi in boraks.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×