0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ŽivaliDZZŽ Ljubljana že devetič zbira papir!

DZZŽ Ljubljana že devetič zbira papir!

MORDA VAS ZANIMA

Leta 2008 se je Društvo za zaščito živali Ljubljana prvič odločilo za organizacijo akcije, ki bo zrcalila čim širšo skrb za okolje.
Zbiranje papirja za živaliDvakrat letno, pred junijskim svetovnim dnevom okolja in oktobrskim svetovnim dnevnom živali, smo začeli ljudi spodbujati k zbiranju odpadnega papirja. Devetega junija bomo tako že devetič zaključili akcijo „Pomagajmo naravi in osrečimo živali“, katere cilj je zbrati tolikšno količino papirja, da po finančni vrednosti zadostuje za sterilizacijo oziroma kastracijo vsaj ene mačke. Kot vsa leta doslej bo zaključek akcije potekal pred Centrom interspar Vič.

- Oglas -

Kako poteka akcija? Vsi, ki pridno zbirajo papir, ga bodo lahko na zbirnem mestu predali v soboto, 9. junija 2012, med 8. in 18. uro. Za prevoz in namestitev zabojnika za papir bo tudi tokrat poskrbelo podjetje Gorenje Surovina d.o.o.

Kot vedno bo na lokaciji tudi društvena stojnica s kopico izobraževalnega gradiva o odgovornem skrbništvu pa tudi z izdelki društvene spletne trgovine Nakupi iz srca. Stojnica bo locirana ob zabojniku, v primeru slabega vremena pa se bomo premaknili v sam Center Interspar VIČ.

Vsako leto nagradimo pridne tačke! Ker je Društvo vključeno v Dogetov projekt Pik’n’Poka, bodo na zaključni dan akcije nagrajeni vsi kosmati in repati pridneži, ki bodo svoje skrbnike prepričali, da nas na zaključni dan akcije obiščejo in podprejo z zbranim papirjem.

- Oglas -

Hvala, ker spreminjate svet na bolje! V vseh akcijah do sedaj smo zbrali že neverjetnih 85.740 kg odpadnega papirja! Samo na lanski junijski akciji smo zbrali kar 20.060 kg starega papirja. Bomo tokrat uspeli s skupno kilažo preseči 100.000 kg papirja? Zahvala gre vsem partnerjem akcije ter podjetjem, agencijam, društvom in drugim institucijam, ki organizirano zbirajo papir čez vse leto, ter vsem vam, ki nam pomagate spreminjati svet na bolje!

.

NAJNOVEJŠE