fbpx
Domov Zdravje & prehrana Domači sojini polpeti

Domači sojini polpeti

Vse sestavine zmešamo in zmes temeljito pregnetemo. Če je presuha, dodamo malo vode, količino soli pa prilagodimo svojemu okusu. Iz zmesi oblikujemo polpete ali palčke podobne čevapčičem in jih opražimo na naoljeni ponvi – v dobri ponvi lahko uporabimo zelo malo olja. Opražene polpete postrežemo z rižem ali krompirjem in zelenjavno omako.
sojini polpeti
Sestavine:

  • Sojina kaša (ostanek od priprave tofuja)
  • 1-2 žlici olja
  • 80 g moke
  • ½ žličke popra
  • 1 žlička soli
  • ½ žličke papirke
  • 1 žlička koprca
  • 2 stroka česna
  • ¼  žličke kurkume
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×