0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovDobite svoj denar nazaj in prihranite s Tipli.si

Dobite svoj denar nazaj in prihranite s Tipli.si

Splet je za mnoge postal glavni nakupovalni kanal, le redki med nami pa vsaj občasno ne opravimo nakupov preko digitalne košarice. Predstavljamo nov način spletnega nakupovanja, ki vam prinaša prihranke in povrne denar. Ne verjamete? Tukaj je novi spletni portal Tipli.si, ki omogoča, da z vsakim spletnim nakupom dobite del zneska povrnjen.

Kako deluje Tipli.si

Tipli.si je inovativen spletni portal, ki prinaša prihranke pri spletnem nakupovanju. Na seznamu Tipli.si je že več kot sto spletnih trgovin, vsak dan pa dodajajo nove.

Izbirate lahko med spletnimi trgovinami z oblačili in obutvijo, kozmetiko, elektronskimi napravami, izdelki za dom in vrt pa tistimi za domače ljubljenčke ter otroke. Tukaj so tudi športne trgovine, spletni trgovci z avtomobilistično in moto opremo ter storitve. Seznam je vsak dan daljši in zagotovo so na njem tudi trgovine, kjer radi in pogosto kupujete. Iz seznama na Tipli.si preprosto izberete trgovino, kjer bi želeli opraviti nakup ter kliknete na povezavo. Nato v spletni trgovini nakupujete, kot običajno – izberete izdelke, jih date v košarico in opravite plačilo.

Po opravljenem nakupu spletni trgovec o tem obvesti Tipli.si, vi pa boste določen odstotek zneska vsakega nakupa prejeli neposredno na svoj račun. V praksi to pomeni, da boste pri določenem spletnem nakupu dobili določen odstotek vrednosti nakupa povrnjen, na primer deset odstotkov. Denar boste na svoj račun prejeli hitro, še isti dan, lahko pa tudi že v nekaj minutah. Nakup poteka kot običajno, pomembno je le, da na svojo najljubšo spletno trgovino vstopite preko portala Tipli.si.

Registracija na portal Tipli.si je popolnoma brezplačna. Z enim klikom ste v svoji izbrani trgovini, nakup pa vam prinese povrnjen denar.

Ne pozabite na kupone s popusti

Tipli.si poleg vračila denarja ponuja tudi najrazličnejše kupone za popuste pri spletnih nakupih. Preverite seznam aktualnih popustov in jih izkoristite pri naslednjem nakupu. Izbira je izjemno bogata in le kdo se ne bi razveselil radodarnega popusta pri svojem naslednjem spletnem nakupu? Vas zanima About you koda za popust, ali pa koda za katero drugo priljubljeno spletno trgovino? Preverite celotno ponudbo pri novem spletnem zmagovalcu Tipli.si

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -