Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaDezinfekcijski robčki za čiščenje površin v vašem domu: navodila za izdelavo

Dezinfekcijski robčki za čiščenje površin v vašem domu: navodila za izdelavo

MORDA VAS ZANIMA

Redno čiščenje naših domov je izredno pomembno za zdravje. S tem namreč zaščitimo sebe in svoje najdražje pred potencialno nevarnimi mikrobi. Nič manj pomembno za zdravje pa ni niti to, kakšna čistila pri tem uporabljamo. Če so to čistila, polna škodljivih kemikalij, naredite s čiščenjem pravzaprav več škode kot koristi.

- Oglas -

Domači čistilni robčki

Vse več ljudi tako spoznava, kako pametno je uporabljati čim bolj naravna čistila, ki jih lahko izdelamo kar sami. Med drugim se lahko lotite tudi izdelave dezinfekcijskih robčkov, s pomočjo katerih lahko očistite najrazličnejše površine v vašem domu – tudi v kuhinji, kjer je čistoča še posebej pomembna!

Izvrstna rešitev za reciklažo starih majic, posteljnine in drugega blaga

Imate kup majic in drugih kosov oblačil, ki jih ne nosite več in ki niso v najboljšem stanju, zato jih težko podarite ali prodate? To, da jih enostavno vržete v smeti, nikakor ni vaša edina možnost. Če jih razrežete na manjše koščke, jih lahko uporabite pri izdelavi dezinfekcijskih robčkov. Podobno velja tudi za staro posteljnino, kuhinjske krpe ipd.

Postopek izdelave dezinfekcijskih robčkov je zelo enostaven

Zdaj, ko imate kose starega blaga, potrebujete še večji steklen kozarec. Napolnite ga z »robčki« in v posebni posodici zmešajte 2,5 decilitra vode, 0,5 decilitra belega kisa, 15 kapljic eteričnega olja čajevca in nekaj žlic limoninega soka (uporabite lahko tudi eterično olje limone ali koncentrat).

- Oglas -

Mešanico prelijte po kosih blaga oziroma po robčkih, s katerimi ste napolnili kozarec. Počakajte, da se dobro prepojijo s tekočino, nato pa jih uporabite kot dezinfekcijske robčke za čiščenje. Po uporabi jih enostavno operite v pralnem stroju. Ko porabite vse dezinfekcije robčke, lahko seveda ponovite celoten postopek. Takšni dezinfekcijski robčki so izjemno učinkoviti, obenem pa prijazni do okolja in do vaše denarnice. Kaj več bi sploh še lahko želeli!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×