Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Zdravje & prehranaDelavnica: Priprava marmelad brez sladkorja

Delavnica: Priprava marmelad brez sladkorja

MORDA VAS ZANIMA

Vabljeni na kulinarično delavnico, kjer bomo kuhali domače marmelade brez dodatka sladkorja. Jagode že zorijo, kmalu jim bodo sledile borovnice, maline, robide, ribez, jaboka, kosmulje …

- Oglas -

Marmelada

Za boljši okus in trajnost bomo uporabili začimbe, ki odigrajo tudi pomembno vlogo pri znižanju glikemičnega indeksa. Želimo, da bodo naše marmelade šle v slast tudi tistim, ki so na zelo strogih dietah. Pripravili bomo tri različne marmelade, ki jih boste potem tudi odnesli domov. Na koncu bomo pripravili še sladico, kjer bomo našo marmelado uporabili. Morda bodo to palačinke ali biskvit – torta, prepustimo se navdihu!

Delavnico bomo izvedli dne: 13.06.2013 ob 16.00 uri v prostorih Rajske jablane, Spodnji Rudnik II/33 Ljubljana.

Prijavite se lahko na naslov: [email protected]
Ali po telefonu: 031 506 801

- Oglas -

Cena tečaja je 20,00 eur, ki jih plačate neposredno na tečaju.

Poletje ponuja mnoge zaklade, uporabimo jih in pomagajmo ohraniti naravo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×