Delavnica: Priprava marmelad brez sladkorja

    Vabljeni na kulinarično delavnico, kjer bomo kuhali domače marmelade brez dodatka sladkorja. Jagode že zorijo, kmalu jim bodo sledile borovnice, maline, robide, ribez, jaboka, kosmulje …

    Marmelada

    Za boljši okus in trajnost bomo uporabili začimbe, ki odigrajo tudi pomembno vlogo pri znižanju glikemičnega indeksa. Želimo, da bodo naše marmelade šle v slast tudi tistim, ki so na zelo strogih dietah. Pripravili bomo tri različne marmelade, ki jih boste potem tudi odnesli domov. Na koncu bomo pripravili še sladico, kjer bomo našo marmelado uporabili. Morda bodo to palačinke ali biskvit – torta, prepustimo se navdihu!

    Delavnico bomo izvedli dne: 13.06.2013 ob 16.00 uri v prostorih Rajske jablane, Spodnji Rudnik II/33 Ljubljana.

    Prijavite se lahko na naslov: [email protected]
    Ali po telefonu: 031 506 801

    Cena tečaja je 20,00 eur, ki jih plačate neposredno na tečaju.

    Poletje ponuja mnoge zaklade, uporabimo jih in pomagajmo ohraniti naravo.

    Povejte svoje mnenje - kometirajte