0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaCvetlični lončki in njihova večnamenska uporaba

Cvetlični lončki in njihova večnamenska uporaba

MORDA VAS ZANIMA

Knjiga Nenavadna uporaba vsakdanjih stvari nam ponudi široko paleto uporabe vsakdanjih stvari v najrazličnejše namene. Sem spadajo tudi odpadni cvetlični lončki, katerih ne potrebujemo več zbirati na policah in se odločati kdaj jih bomo vrgli v smeti, ampak jih porabimo v druge namene.

- Oglas -

Cvetlični lončki in njihova alternativna uporaba

Posoda za peko kruha

Lonček dobro umijte in ga poleg tega še namočite za 20 minut v vodi. Potem ga dobro osušite, premažite z maslom in vanj dajte testo za kruh. Kruh bo v lončku dobil hrustljavo skorjo, ne da bi se sredica preveč izsušila.

Zaboj za polena

Veliki nerodni cvetlični lonci, ki niso več za uporabo, lahko dobijo v vašem domu popolnoma nov smisel, lahko namreč postanejo zaboj za polena ob peči ali kaminu. Zaboj je estetski pa še trske in polena bodo na varnem in ne bodo umazale tal ob peči ali kaminu.

- Oglas -

Kruh iz lončka za rože

Razvijte volno brez vozlov

Volna se rada zavozla in naporno jo je razvezovati in razpletati. Da bi to preprečili, položite klobčič volne v narobe obrnjen cvetlični lonček in potegnite en konec volne skozi luknjo za odtekanje vode na dnu lončka. Ko se boste lotili pletenja, imejte volno notri in ne bom se vam potrebno truditi z razpletanjem.

Votlina za akvarijske ribe

Če imate radi akvarijske ribe, potem imate zagotovo tudi tiste preplašene, ki se skrivajo po akvariju pred namišljenimi plenilci. Postavite lonček v akvarij po strani in dobili boste skrivališče za plašne ribe.

.

NAJNOVEJŠE