0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovČevlji, ki jih obožujejo Slovenci, pa tudi Rihanna

Čevlji, ki jih obožujejo Slovenci, pa tudi Rihanna

Francoska znamka Salomon je zasedla precej visoko mesto na lestvicah v modni in obutveni industriji. Ko je Georges Salomon leta 1947 v Annecyju ustanovil Georges Salomon, se je specializiral za smučarsko opremo. Danes je Salomon prav tako znan po svojem modnem pristopu, saj je skozi leta razvil številna sodelovanja s priljubljenimi modnimi znamkami, okoli sebe zbral veliko število oboževalcev in razširil svoj spekter delovanja.

2 118

Od samega začetka, ko je Salomon lansiran, torej v zadnjih desetletjih, se je blagovna znamka razširila tudi na druge kategorije outdoor športov, sčasoma pa se je osredotočila na oblačila in obutev za trail tek, pohodništvo, smučanje in deskanje na snegu. Vendar pa je Salomon v zadnjem času pridobil naklonjenost občinstva, ki je bolj vajeno tednov mode kot športnih stez. Blagovna znamka verjame, da je na novo najdeno občinstvo deloma posledica vzpona ‘Gorpcore’ — imena, ki je bilo dano trendu oblačil za zunanjo uporabo, pa tudi, da izhaja iz ideje o uvedbi programa Sportstyle in sodelovanja z blagovnimi znamkami, ki si delijo svojo vizijo in vrednote.

Čevlji Salomon

Zanimivo je, da so bili prvi koraki ekipe, v začetnih edicijah Sportstylea, precej drzni, saj je bil do tedaj izjemno priljubljen Salomonov model XT-6, ki je prihajal izključno v črni, rdeči in beli barvi, obogaten z paleto barv in dodano svetlejšo možnost ter končno večbarvni dizajn. S treh barv so dobesedno prešli na sto barv tega modela. Čeprav se sprememba barvnih možnosti morda zdi razmeroma majhna sprememba, je bila ključnega pomena pri rasti Salomon Sportstyle. Še posebej zato, ker je od začetka blagovne znamke obstajala določena barva superg za mehke in tudi za trde podlage. S tem podvigom so osvobodili dizajn, ga preoblikovali in mu dali novo vizijo.

salomon hribi

In zdi se, da se je nova vizija dotaknila zvezd. Salomon trail superge so osvojile modno sceno, zato so zelo redko na voljo. Ravno zaradi razprodanosti so marsikomu na vrhu seznama modnih želja. Med slavnimi damami smo na ulicah New Yorka opazili Emily Ratajkowski v supergah Salomon XT-6, ki jih je kombinirala z majico brez rokavov, baseball kapo in cargo hlačami.

Nekaj ​​mesecev prej se je Rihanna na Super Bowl Halftime Showu pojavila v kombinezonu Loewe, ki ga je kombinirala z rožnatimi in rdečimi supergami Salomon, ki so plod sodelovanja med založbo in znamko MM6 Maison Margiela. Po njenem nastopu se je iskanje športne opreme Salomon povečalo za 4000 %, zaželeni kosi pa so bili zelo hitro razprodani. Čeprav je bil francoski proizvajalec opreme ustanovljen leta 1947 in je bil sprva posvečen smučarski industriji, ni dvoma, da je zdaj osvojil tudi modno sfero. Obutev odlikujejo ozke linije in estetika, ugodna za bivanje na prostem, kjer je udobje najpomembnejše, kar je še posebej značilno za najnovejše modele zimskih škornjev.

Superge Salomon

Zdaj vam ni treba preveč razmišljati, pogumno jih oblecite z obleko s športnimi detajli, kot je to storila Bella Hadid. Kombinirajte jih z usnjeno jakno ali dežnim plaščem, kot Hailey Bieber in vplivnica Emily Sindlev, ali pa z vašo najljubšo majico in kavbojke kot model Tina Kunakey. 

Superge Salomon so si prislužile svojo modo in postale eden ultimativnih osnovnih modelov za prosti čas. 

Salomon je blagovna znamka z več kot 70-letno tradicijo, zato nas ne preseneča, da kupci iščejo obutev znamke, ki ima zgodovino, a hkrati stoji za svojimi izdelki, ki so zelo funkcionalni in predvsem kakovostno izdelani. Temeljna ideja, vtkana v Salomon, je želja, da izdelki pripovedujejo zgodbo o francoskih Alpah, zgodbo o Annecyju, zgodbo o tem, kaj dela Salomon to, kar je. 

Preostalo ponudbo znamke Salomon preverite na Answear.si

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -