0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za leto 2024 (1. del)

Horoskop za leto 2024 (1. del)

MORDA VAS ZANIMA

Astrološko napoved lahko razumemo kot kompas, ki nam pomaga pri izbiri prave poti. Končna odločitev je seveda naša, vendar lahko s pomočjo astrologije zmanjšamo tveganje za to, da se »izgubimo«.

- Oglas -

Novo leto je kot nekakšen nepopisan list, zato so odločitve, ki jih sprejmete na začetku leta, posebno pomembne. Gre namreč za temelj, ki bo vplival tudi na tisto, kar se bo dogajalo v nadaljevanju leta. Pogosto je pomembno predvsem to, da ujamemo najboljši trenutek za določeno potezo. Naj vas pri odkrivanju pravih trenutkov vodi naš veliki horoskop za leto 2024 …

Oven

Ne bojte se izraziti svojih idej. Vaša inovativnost bo letos končno deležna priznanja, ki si ga zaslužite. Pri tem je pomembno, da ne čakate predolgo. Če boste pretirano kolebali, boste zapravili odlično priložnost za napredovanje/povišico/novo zaposlitev/poslovni uspeh. Tako je pomembno, da ste posebno na začetku leta ves čas v nizkem startu. V drugi polovici leta je dobro, da si vzamete malce več časa za počitek, saj vam bo zaradi zelo intenzivnih prvih mesecev grozila izgorelost. V ljubezni boste malce nepotrpežljivi, kar velja tako za samske kot za vezane ovne. Tisti, ki ste v zvezi, poskusite biti bolj prizanesljivi do partnerja in se vživeti v njegovo kožo, samski pa pri spoznavanju novih ljudi pustite času čas.

Bik

Bližnji vas bodo spodbujali, da zapustite svojo cono udobja, vendar vam svetujemo, da sledite svoji intuiciji. Precej več kot z drznimi potezami boste dosegli s svojim umirjenim, praktičnim pristopom – tako zasebno kot poslovno oziroma profesionalno. Samski biki boste spomladi spoznali osebo, ki vam bo počasi, a zanesljivo zlezla pod kožo. Proti koncu leta boste ugotovili, da čustva, ki jih gojite do te osebe, niso samo prijateljska.

- Oglas -

Dvojčka

Vaše komunikacijske veščine, ki so že v osnovi zelo dobre, bodo v letu 2024 še posebej izstopale. Izkoristite priložnosti, ki se vam bodo ponujale. S svojim prepričljivim nastopom lahko dosežete ogromno. Uresničijo se lahko tudi vaše najbolj skrite sanje, ki se vam zdijo trenutno povsem nerealistične. Pri tem pa je pomembno, da ste v povezavi s financami nadpovprečno pazljivi. Ker se bo vaše finančno stanje izboljšalo, vas bodo mikale malce bolj tvegane investicije in večji nakupi, vendar leto 2024 ni najprimernejše za tovrstne odločitve.

Rak

Sprijazniti se boste morali s tem, da je odnos, ki se ga oklepate, že dolgo enostranski – in da vam bo dolgoročno precej bolje, če prekinete stike z nekom, ki vam povzroča toliko težav. Sprva bo zelo bolelo, zato se morate vseskozi opominjati, da bodo prišli boljši časi. Če vam bo v prvi polovici leta uspelo predelati ta odnos, vas jeseni čaka zanimivo presenečenje. Obenem vam priporočamo, da se končno lotite projekta/hobija, o katerem razmišljate že nekaj časa. To bo preusmerilo vašo pozornost, obenem pa lahko pri tem vzpostavite pomembne stike, ki vam bodo prišli v prihodnosti zelo prav.

Lev

Samski levi boste na ljubezen naleteli tam, kjer je ne bi nikoli pričakovali. Zelo vznemirljivo leto pa čaka tudi tiste, ki ste v zvezi. Partner vas bo prijetno presenetil. Tako boste v trebuhu ponovno čutili prijetne metuljčke, za katere ste morda mislili, da so že zdavnaj odleteli. Zelo pomembno je, da si v letu 2024 vzamete tudi dovolj časa zase. Poskrbite za svoje zdravje, tako telesno kot duševno, sicer vas lahko proti koncu leta preseneti precej resna diagnoza.

Devica

Vaša analitična plat ne bo ostala neopažena. Na profesionalnem področju se vam obeta izjemno zanimiva priložnost, ki bi jo bilo škoda zapraviti. Pogosto dajete prednost drugim, vendar je tokrat pomembno, da ste malce »sebični«. Vezane device morate paziti, da boste tisto, kar vas moti, eksplicitno izrazile. Pogosto imate namreč občutek, da lahko partner bere vaše misli. Komunikacijski šumi lahko privedejo do hudih zamer in sporov, zato je pomembno, da težave razčistite sproti.

Na 2. del horoskopa za leto 2024 >>

- Oglas -

 

.

NAJNOVEJŠE