0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za leto 2024 (2. del)

Horoskop za leto 2024 (2. del)

MORDA VAS ZANIMA

Astrološko napoved lahko razumemo kot kompas, ki nam pomaga pri izbiri prave poti. Končna odločitev je seveda naša, vendar lahko s pomočjo astrologije zmanjšamo tveganje za to, da se »izgubimo«.

- Oglas -

Novo leto je kot nekakšen nepopisan list, zato so odločitve, ki jih sprejmete na začetku leta, posebno pomembne. Gre namreč za temelj, ki bo vplival tudi na tisto, kar se bo dogajalo v nadaljevanju leta. Pogosto je pomembno predvsem to, da ujamemo najboljši trenutek za določeno potezo. Naj vas pri odkrivanju pravih trenutkov vodi naš veliki horoskop za leto 2024 …

Tehtnica

Zelo se boste trudili, da bi ugajali vsem, vendar se boste morali prej ali slej sprijazniti s tem, da to preprosto ni mogoče. Zaradi svoje navidezne nevtralnosti lahko izgubite nekoga, ki vam veliko pomeni. Razmislite, katere vrednote so za vas najpomembnejše, in se ne bojte postaviti za tisto, v kar verjamete. Ker boste v letu 2024 nadpovprečno kreativni, je to idealna priložnost, da tudi na profesionalnem področju zapustite cono udobja. Posebno primeren čas za to bo v drugi polovici leta. Pogum se bo obrestoval.

Škorpijon

Čaka vas leto, polno intenzivnih čustev – ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Pogosto ste zelo impulzivni, zato je izjemno pomembno, da se poskušate obvladati. Hitro lahko namreč rečete ali naredite nekaj, kar bi lahko močno obžalovali. Posebno previdni bodite v poletnih mesecih. V povezavi s kariernimi in finančnimi priložnostmi, ki se vam bodo ponujale, vam svetujemo, da sledite svoji intuiciji. Priložnosti se bodo sicer na prvi pogled zdele odlične, vendar bi potencialni uspeh najverjetneje zahteval precej časa, energije in odgovornosti. Če vam bo vaša intuicija šepetala, da bi bil vložek prevelik, se je priložnostim bolje odreči – tudi če vas bodo drugi prepričevali, da ste nespametni.

- Oglas -

Strelec

Priložnosti za druženja vam ne bo manjkalo, vendar boste začeli postopoma ugotavljati, da vas površni stiki ne osrečujejo zares. Na srečo se vam bo ponudila priložnost za precej bolj intimen odnos, vendar boste morali najprej premagati svoje strahove. Drži sicer, da smo takrat, ko se nekomu odpremo, najbolj ranljivi, vendar boste morali preprosto tvegati. Ker boste praktično vseskozi obdani z živžavom, boste v letu 2024 precej bolj nemirni kot običajno. Priporočamo vam redno meditacijo ali sprostitveno tehniko po izbiri, saj boste sicer težko kos vsem obveznostim.

Kozorog

Na kariernem področju bodo zvezde na vaši strani. Zdelo se vam bo sicer, da nihče ne opazi truda, ki ga vlagate, vendar se bo izkazalo, da je resnica diametralnost nasprotna. Leto 2024 je obenem zelo primerno za to, da razširite svoje obzorje. Privoščite si potovanje, o katerem razmišljate že dlje časa, ali opremo za hobi, ki vas mika. Koristi bodo precej večje od finančnega vložka.

Vodnar

Nikoli nismo prestari za spoznavanje novih prijateljev. Leto 2024 bo izvrsten dokaz za to. Spoznali boste ljudi, s katerimi se boste ujeli praktično v hipu. Zdelo se vam bo, da jih poznate že od nekdaj, toda čeprav bo »kliknilo« zelo hitro, to ne pomeni, da ohranitev teh odnosov ne bo zahtevala truda. Naj pomanjkanje časa ne bo izgovor. Aprila pričakujte informacijo, ki bo močno vplivala na vaše ljubezensko življenje. Ne reagirajte prehitro – ne glede na to, ali bo novica pozitivna ali negativna. Vzemite si dovolj časa za razmislek, saj boste situacijo postopoma dojemali precej drugače, kot ste jo sprva.

Ribi

Najpozneje do jeseni se bo v vašem življenju ponovno pojavil nekdo iz preteklosti, na kogar ste že skoraj pozabili. Običajno sledite predvsem svojim čustvom, kar ni nujno napačen pristop, vendar je v povezavi s to osebo priporočljiv malce bolj racionalen pristop. Razmislite, kaj je bilo tisto, zaradi česar se odnos ni ohranil. Preden se odločite, ali je smiselno dati odnosu še eno priložnost, dobro razmislite, ali so trenutne okoliščine zares bistveno drugačne od tistih iz preteklosti. Sredi leta se vam bo ponudila priložnost za to, da svoj hobi spremenite v malce bolj dobičkonosno dejavnost. Če se odločite za ta korak, vam svetujemo postopen prehod. Zaradi pretirane osredotočenosti na zaslužek bi se vam lahko namreč dejavnost, ki jo imate sicer zelo radi, uprla.

Na 1. del horoskopa za leto 2024 >>

.

NAJNOVEJŠE