To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Zdravje & prehranaČesen in med na prazen želodec

Česen in med na prazen želodec

MORDA VAS ZANIMA

Če jeste česen in med na prazen želodec 7 dni, se v vašem telesu zgodijo presenetljive stvari. Česen je eno izmed najbolj znanih naravnih živil in je hkrati pomembna sestavina večine kuhinj po celem svetu. Kljub edinstvenemu okusu pa je česen nepogrešljiv pri zdravljenju različnih zdravstvenih stanj, še posebno, če je surov.

- Oglas -

Česen in med

Za česen se še danes verjame, da lahko prepreči in zdravi skoraj vse bolezni. Učinkovito preprečuje aterosklerozo, srčne napade, koronarne srčne bolezni in znižuje raven holesterola in krvni tlak.

Prav tako je nepogrešljiv pri zdravljenju manjših bolezni, pri pikih žuželk, prehladu, gripi, senenemu nahodu, glivičnih okužbah in potovalni driski. Česen nadvse dobro nadzoruje simptome sladkorne bolezni, povečane prostate in osteoartritisa. Poleg tega je njegova sposobnost odstranjevanja strupov in s tem krepitev imunosti ena izmed njegovih poglavitnih lastnosti.

Želodec česen najbolj absorbira, če ga pred zaužitjem stremo in ga zaužijemo na prazen želodec. Da bi okrepili svoj imunski sistem in povečali svoje zdravje, bi morali redno uživati mešanico česna in medu.

Kako pripravimo mešanico?

- Oglas -

Vzemite 2 do 3 stroke česna, zdrobite jih in dodajte v žlico medu ter pojejte. Ta mešanica bo povečala raven vaše energije in okrepila vaš imunski sistem.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×