Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaČesen in med na prazen želodec

Česen in med na prazen želodec

MORDA VAS ZANIMA

Če jeste česen in med na prazen želodec 7 dni, se v vašem telesu zgodijo presenetljive stvari. Česen je eno izmed najbolj znanih naravnih živil in je hkrati pomembna sestavina večine kuhinj po celem svetu. Kljub edinstvenemu okusu pa je česen nepogrešljiv pri zdravljenju različnih zdravstvenih stanj, še posebno, če je surov.

- Oglas -

Česen in med

Za česen se še danes verjame, da lahko prepreči in zdravi skoraj vse bolezni. Učinkovito preprečuje aterosklerozo, srčne napade, koronarne srčne bolezni in znižuje raven holesterola in krvni tlak.

Prav tako je nepogrešljiv pri zdravljenju manjših bolezni, pri pikih žuželk, prehladu, gripi, senenemu nahodu, glivičnih okužbah in potovalni driski. Česen nadvse dobro nadzoruje simptome sladkorne bolezni, povečane prostate in osteoartritisa. Poleg tega je njegova sposobnost odstranjevanja strupov in s tem krepitev imunosti ena izmed njegovih poglavitnih lastnosti.

Želodec česen najbolj absorbira, če ga pred zaužitjem stremo in ga zaužijemo na prazen želodec. Da bi okrepili svoj imunski sistem in povečali svoje zdravje, bi morali redno uživati mešanico česna in medu.

Kako pripravimo mešanico?

- Oglas -

Vzemite 2 do 3 stroke česna, zdrobite jih in dodajte v žlico medu ter pojejte. Ta mešanica bo povečala raven vaše energije in okrepila vaš imunski sistem.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×