0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaČesen in med na prazen želodec

Česen in med na prazen želodec

MORDA VAS ZANIMA

Če jeste česen in med na prazen želodec 7 dni, se v vašem telesu zgodijo presenetljive stvari. Česen je eno izmed najbolj znanih naravnih živil in je hkrati pomembna sestavina večine kuhinj po celem svetu. Kljub edinstvenemu okusu pa je česen nepogrešljiv pri zdravljenju različnih zdravstvenih stanj, še posebno, če je surov.

- Oglas -

Za česen se še danes verjame, da lahko prepreči in zdravi skoraj vse bolezni. Učinkovito preprečuje aterosklerozo, srčne napade, koronarne srčne bolezni in znižuje raven holesterola in krvni tlak.

Prav tako je nepogrešljiv pri zdravljenju manjših bolezni, pri pikih žuželk, prehladu, gripi, senenemu nahodu, glivičnih okužbah in potovalni driski. Česen nadvse dobro nadzoruje simptome sladkorne bolezni, povečane prostate in osteoartritisa. Poleg tega je njegova sposobnost odstranjevanja strupov in s tem krepitev imunosti ena izmed njegovih poglavitnih lastnosti.

Želodec česen najbolj absorbira, če ga pred zaužitjem stremo in ga zaužijemo na prazen želodec. Da bi okrepili svoj imunski sistem in povečali svoje zdravje, bi morali redno uživati mešanico česna in medu.

- Oglas -

Kako pripravimo mešanico?

Vzemite 2 do 3 stroke česna, zdrobite jih in dodajte v žlico medu ter pojejte. Ta mešanica bo povečala raven vaše energije in okrepila vaš imunski sistem.

.

NAJNOVEJŠE