[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaČebulni sirup proti kašlju – vse, kar potrebujete letošnjo zimo!

Čebulni sirup proti kašlju – vse, kar potrebujete letošnjo zimo!

MORDA VAS ZANIMA

Za domač čebulni sirup potrebujete le dve sestavini. A tisto, kar je preprosto, je pogosto lahko precej bolj učinkovito od najkompleksnejših pripravkov. Če se boste za letošnjo zimo opremili z receptom za domač čebulni sirup, bo to ena najpametnejših potez, ki jih lahko naredite!

- Oglas -

Čebulni sirup

Čebula za uničevanje škodljivih mikrobov in krepitev imunskega sistema

Čebulni sirup je zelo učinkovit pri lajšanju kašlja, z njim pa si lahko pomagate tudi pri bolečem grlu. Razlog za to so predvsem velike količine vitamina C v čebuli, ki okrepi vaš imunski sistem in vam pomaga pri hitrejšem premagovanju prehlada.

Seveda pa je treba izpostaviti tudi protimikrobne učinke čebule, ki bo tako uspešno zatrla številne škodljive bakterije (čebulo pogosto imenujejo tudi eden najboljših naravnih antibiotikov) in druge patogene organizme. Čebulni sirup ni primeren samo za odrasle, ampak tudi za otroke – tako je to resnično izjemno uporabno domače zdravilo. V nadaljevanju vam predstavljamo osnovne korake za izdelavo lastnega čebulnega sirupa.

Postopek priprave domačega čebulnega sirupa

Za čebulni sirup boste seveda najprej potrebovali čebulo, ki jo narežite na manjše koščke, s katerimi prekrijte dno steklenega kozarca. Zdaj čebulo prekrijte z enako debelo plastjo sladkorja ali dodajte plast medu, ki je tudi zelo zdrav. Nalagajte po plasteh, dokler ni kozarec poln. Pokrijte in počakajte do naslednjega jutra, ko lahko začnete uporabljati nastali sirup.

- Oglas -

Priprava čebulnega  sirupa tako ni le zelo enostavna in poceni, ampak tudi zelo hitra. Če bodo sirup uživali otroci, načeloma zadostuje 1 čajna žlička vsake 3 ure, pri odraslih pa lahko količino seveda ustrezno povečate. Zagotovo boste navdušeni nad tem, kako hitro se bo vaše zdravstveno stanje izboljšalo s pomočjo tega izjemno blagodejnega čebulnega pripravka.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×