Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, junij 2015

Revija Bodi eko, junij 2015

MORDA VAS ZANIMA

Junijska številka revije Bodi eko je že poletno obarvana, saj smo za vas zopet pripravili recepte za naravne in domače dezodorante, po katerih ste nas bralci spraševali celo leto, pa je na žalost tista številka revije že pošla. Letos smo recepte nadgradili in dodali nekaj novih različic, tako da bo vsakdo našel recept zase. Seveda pa nismo pozabili tudi na ostale aktualne teme, zgodbe in intervjuje, ki vam bodo krajšali toplejše dni.
Več si preberite v kratkih povzetkih spodaj:

- Oglas -

Bodi eko junij 2015

[vc_button title=”Naročite se na revijo Bodi eko. Kliknite tukaj.” target=”_self” color=”red” size=”size_large” href=”https://www.bodieko.si/narocnine”]

Barbara Repnik in njeno novo življenje

Kaj vse lahko prenese človeško telo in jeklena volja do življenja ter kako zelo pomembni sta pri tem narava in družinska podpora. O tem nam je pripovedovala gospa Barbara Repnik, ki je izkusila je že marsikaj. Droben ugriz klopa, ki je pustil dramatične posledice. Glavkom oziroma sivo mreno je Barbara Repnik iz Zapog doživela še kot mlado dekle, zdaj pa se bori proti popolni slepoti očesa …

Naravni dezodoranti za vroče poletne dni

Se spomnite prispevka z naslovom Paz’ (kdo te) duha, ki je bil v Bodi eko objavljen lansko poletje? Zagotovo se ga spomnite, kajti povpraševanje po receptu je bilo kar precejšnje in revija je bila zelo hitro razprodana. Prav zato tokrat zopet pišemo o domačih naravnih dezodorantih, tokrat smo recept nadgradili, izboljšali in pripravili več različic za vas. Pripravili smo recepte za pripravo dezodoranta v prašku, razpršilu ter v mazljivi obliki s katerim se lahko potenju zoperstavite na naraven način.

Histaminska intoleranca – Ko supreživilo postane strup

Pišemo tudi o bolezenskem stanju s precej izmuzljivimi simptomi, ki včasih spominjajo na klasično živilsko alergijo. Histaminske intolerance se najlažje lotimo s primerno dieto za katero lahko poskrbimo sami ali pa se po pomoč obrnemo na prehranskega strokovnjaka.Pripravili smo vam tudi nekaj zdravih receptov, ki vam bodo pri tem pomagali.

- Oglas -

revija-promo1

Mumijo ali shilajit – starodavno zdravilo z vzhoda

Mumijo ali shilajit (šiladžit) je črna smola, ki ima vonj po bitumnu in se stopi med prsti. Vzbuja zanimanje ter nejevero, saj zgodbe, ki jo spremljajo, govorijo o neverjetni zdravilni moči – pravem čudežu …

Z glino nad bolečine v križu

Ker je hrbtenica steber našega telesa, ji moramo zagotoviti ustrezno oskrbo. Tako vam nudimo recepte z glinenimi obkladki s katerimi odpravimo bolečine v križu in ostalih predelih hrbtenice, ter navodila za samomasažo s katero odpravimo bolečine v vratu.

Jože Majes: Tudi Slovenci smo že od davnine uporabljali rožni koren

Dragocen in zdravilen rožni koren, ki lajša nešteto bolezenskih simptomov, na srečo lahko najdemo tudi na slovenskih tleh. Jože Majes opisuje njegove zdravilne lastnosti ter pot po kateri vas bo zaneslo do čudežne rastlinice.

Asya Širovnik Moškon: Svet prihaja v obdobje prebujanja

Hipnoterapevtka in spiritualna voditeljica Asya Širovnik Moškon nam razkriva skrivnosti o pomenu in vplivu prejšnjih življenj, ki ga ta imajo na posameznikovo sedanjost ter o regresoterapiji s katero ljudem omogoča, da zaživijo polno življenje brez (preteklih) strahov.

revija-promo2

Čičerika v domači kuhinji

5 receptov, ki potrjujejo vsestranskost čičerike in navdušujejo tudi najmlajše.

Vrtnarjenje: stoletna čebula in vrtnarjenje z deževniki

- Oglas -

Za nadobudne vrtnarje skupaj s strokovnjaki obujamo pozabljene vrtne skrivnosti. Govorimo o gojenju vsestranske stoletne čebule ter o ekološkem kompostiranju z deževniki.

Naredite sami:

  • Poletne izlužnine ali macerate,
  • Naravne glinene obkladke,
  • Ekološke igrače za najmlajše.

Ker poletje zaznamujejo sončni žarki ter pozitivna energija, nudi ustvarjalcem obilico inspiracije. Če vas zanima izdelovanje domačih zdravilnih kozmetičnih pripravkov vam ponujamo navodila za pripravo izlužnin in glinenih obkladkov, če pa želite v svoj ustvarjalni vsakdanjik vključiti tudi vaše najmlajše vam ponujamo navodila za ustvarjanje zabavnih ekoloških igrač.

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi številki revije Bodi eko.

Nova številka v prodaji od 28. 5. 2015.

narocnine

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

Postani eko tudi ti! Beri revijo Bodi eko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×