Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Revija Bodi ekoRevija Bodi eko julij-avgust 2015

Revija Bodi eko julij-avgust 2015

MORDA VAS ZANIMA

Drage bralke, dragi bralci, pred vami je naša poletna izdaja revije Bodi eko, kamor smo vključili še posebej zanimive zgodbe in zelo uporabne recepte, ki vam bodo krajšali poletne dni, marsikdo izmed vas pa bo revijo vzel tudi s seboj na dopust, kjer se boste lahko v miru in v senci posvetili zanimivemu branju.

- Oglas -

Več si preberite v kratkih povzetkih spodaj:

Bodi_Eko_julij-avgust_2015_small

[vc_button title=”Naročite se na revijo Bodi eko. Kliknite tukaj.” target=”_self” color=”red” size=”size_large” href=”https://www.bodieko.si/narocnine”]

Mojca Senčar: »Naredila bom vse za to, da bom še naprej živela«

S predsednico slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna smo se pogovarjali o raku kot o življenjskemu sopotniku ter zdravljenju le tega, pri čemer sta pogovor ves čas spremljali neizmerna energija ter volja do življenja.

Doma varjeno pivo

Trend domačega pivovarstva oziroma domačega varjenja piva je v razcvetu. Predstavljamo vam najnovejše ekološke trende v pivovarstvu ter načine s pomočjo katerih se ga lahko loti vsak. Nasvete so podali tako slovenski kot tudi avstrijski strokovnjaki.

S primerno dieto nad razdraženo črevesje

Če trpite za sindromom razdraženega črevesja smo vam pripravili primer diete s katro lahko stanje vašega črevesja izboljšate.

- Oglas -

revija-promo2

Začimbe za prvo pomoč

Začimbe nam lahko zelo olajšajo (poletna) potovanja. Ponujamo vam nasvete za ohranjanje zdrave potovalne prebave ter recept za repelent s katerim odženemo potovalni mrčes.

Zdravilec po metodi Zdenka Domančića – Drago Šušnjara: »Otroci potrebujejo otroštvo v pravem smislu«

Z bioenergetikom Dragom Šušnjaro smo se pogovarjali o pomenu zdravilstva za sodobno družbo, sodelovanju medicinske stroke z alternativnimi vodami ter o zdravljenju otrok, za katere pravi, da so mali ljudje, ki bolj kot vse drugo potrebujejo otroštvo.

Jože Majes: Rastlinski raj v Dalmaciji

Jože Majes se je razpisal o edinstveni aromatični izkušnji, ki jo je pridobil med obiskom v Dalmaciji. Navduševale so ga rastline kot so sivi brškin, medena detelja, stari dobri žajbelj, ipd.

revija-promo1

Naredite sami:

  • Kokosov losjon za nego po tuširanju
  • Obrazne maske iz jagod
  • Kozmetični pripravki iz mediteranskih rastlin

Ponujamo vam recepte s katerimi boste popestrili poletno nego vašega telesa. Zadišalo bo po kokosu, jagodah ter mediteranskih zeliščih.

Mini prigrizki za velike užitke

Recepti za (zdrave) hitre prigrizki in mini malice, ki jih lahko hitro pripravimo za več dni vnaprej in na izlet odnesemo kar v torbici, na kolesu ali pa v nahrbtniku.

Vrt: domača gnojila in nadležne listne uši

V vrtnarski rubriki vam ponujamo nasvete in postopke za pripravo domačih gnojil, ki jih lahko naredite s sestavinami iz domačega gospodinjstva ali pa iz bližnje okolice. Poleg tega vam nudimo še nasvet(e) pri odganjanju nadležnih listnih uši.

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi številki revije Bodi eko.

Nova številka v prodaji od 23. 6. 2015.

narocnine

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

Postani eko tudi ti! Beri revijo Bodi eko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×