0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, junij 2014

Revija Bodi eko, junij 2014

MORDA VAS ZANIMA

Poletje je že pred vrati, zato je temu primerna tudi vsebina junijske številke revije Bodi eko, ki vam na kar 60 straneh prinaša obilico zanimivega branja:

- Oglas -

[vc_button title=”Naročite se na revijo Bodi eko. Kliknite tukaj.” target=”_self” color=”green” size=”size_large” href=”https://www.bodieko.si/narocnine”]

 

Bodi_eko_34

Intervju z Alenko Godec

Pogovarjali smo se s simpatično slovensko pevko Alenko Godec. Lahko rečem, da je Alenka resnično izjemen vir pozitivne energije in dobre volje. V njeni družbi nihče ne more ostati ravnodušen. Je velika ljubiteljica narave, še posebej živali.

- Oglas -

Naravna domača čistila za kuhinjo

ekocistila

Zagotovo se vse gospodinje kdaj ukvarjajo z vprašanjem, katero čistilo izbrati, da bo njihova kuhinja bleščeče čista. Za to, da bi temeljito očistili kuhinjo, ne potrebujemo različnih agresivnih sredstev, ki škodujejo tako našemu zdravju kot tudi okolju. Limone, kis, naravna eterična olja, soda bikarbona, boraks, marsejsko milo … To so sestavine, iz katerih lahko pripravimo zelo učinkovita domača čistila.

Življenjska zgodba: Iz bloka na Bloke

Predstavljamo vam ganljivo zgodbo Uroša Čelebića, ki je življenje v središču prestolnice zamenjal za življenje v idilični vasici na Blokah ter se usmeril v ekološko kmetovanje.

Recept za naravni dezodorant

ekosvic

- Oglas -

V poletnem času se ljudje bolj intenzivno potimo, zato smo se odločili, da vam pripravimo odličen in zelo preprost recept za izdelavo domačega dezodoranta, ki ga je naša strokovnjakinja Ana Ličina poimenovala kar Antišvic Majstr. Narejen je iz popolnoma naravnih sestavin, poleg tega pa še čudovito diši.

Naravni pripravki proti škodljivcem

Veliko vrtičkarjev se ukvarja tudi s tem, kako odgnati neželene goste z njihovega vrta. Nemalokrat za odpravljanje škodljivcev uporabijo precej agresivna in zdravju škodljiva sredstva. Prav zato smo vam pripravili nekaj zelo preprostih receptov za pripravo popolnoma naravnih pripravkov proti škodljivcem.

Kako zmanjšati stroške ogrevanja

Prav je, da o tem, kako znižati stroške ogrevanja, začnemo razmišljati že zdaj, četudi se kurilna sezona zdi še kako daleč. Naš strokovnjak je v zvezi s tem pripravil številne zanimive nasvete in izpostavil težave, na katere moramo biti pozorni.

To je le del bogate vsebine junijske številke revije Bodi eko. Prepričani smo, da bo vsak našel kaj zase. Prijetno branje!

 

Majska številka v prodaji od 29. 5. 2014.

narocnina

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

Postani eko tudi ti!

.

NAJNOVEJŠE