Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Lepota & kozmetikaBalzamični kis uravnoteži kožo

Balzamični kis uravnoteži kožo

MORDA VAS ZANIMA

Terapevtske in kozmetične lastnosti kisa so nam že dolgo znane.

- Oglas -

Balzamični kis

  • V preteklosti so kis uporabljali za izpiranje las po šamponiranju, da se lasišče ni čisto izsušilo zaradi vodnega kamna in za bleščeče lase.
  • Odkrili so, da se kis zaradi kisle pH vrednosti lahko uravnovesi s pH-jem kože, ki ni nevtralen, kot ljudje pogosto mislijo, ampak nekoliko kiselkast. Zato nam nega na osnovi kisa, še posebej balzamičnega kisa, ki je bogat z dragocenimi vitamini, omogoča blagodejen učinek tako pri suhi, kot tudi poškodovani koži in pa  nečisti koži z veliko kožnimi nepravilnostmi.
  • Vitamin C in vitamini skupine B, ki se nahajajo v balzamičnem kisu, pripomorejo k lepšemu tonu in vitalnosti kože ter se hkrati bojujejo proti procesom staranja kože.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×