- Oglas -
Orehove rezine veฤinoma ลพe kar poznamo, vendar pa so ลกe bolj osveลพilne, ฤe jim dodamo ananas.
SESTAVINE (20 rezin)
Za biskvit:
- 10 ลพlic ฤiฤerikine vode
- 200 g kokosovega sladkorja
- 450 gramov ananasa iz ploฤevinke
- 350 g moke
- 2 ลพliฤki sode bikarbone
- maลกฤoba in moka za pekaฤ
Za nadev:
- 200 g kokosove maลกฤobe
- 150 g sladkorja v prahu
- 300 g rastlinskega kremnega namaza
- 100 g orehov
PRIPRAVA
- Stepite ฤiฤerikino vodo, ki ste ji dodali sladkor, nato pa primeลกajte nasekljan ananas (skupaj s tekoฤino oz. s kompotom) ter presejano moko in sodo bikarbono.
- Maso razporedite po namaลกฤenem pekaฤu, posutem z moko. Pecite pribliลพno 30 minut pri temperaturi 160 ยฐC. Biskvit vzemite iz pekaฤa in ga za krajลกi ฤas pustite v pekaฤu, nato pa ga premestite na podstavek.
Zmeลกajte zmehฤano kokosovo maลกฤobo in sladkor, ki jima nato postopoma primeลกajte rastlinski kremni namaz. Kremo razmaลพite po ohlajenem biskvitu in jo posujte z nasekljanimi orehi. Poฤakajte, da se krema strdi, preden sladico razreลพete in postreลพete.
- oglas -