Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaAjurvedska voda z začimbami čisti toksine iz telesa

Ajurvedska voda z začimbami čisti toksine iz telesa

MORDA VAS ZANIMA

Prehrana, ki po ajurvedi pomaga razstrupljati in čistiti toksine (ama) iz telesa, mora biti topla, suha in lahko prebavljiva. Tudi hranljive juhe in vroče, sveže skuhane stročnice in vrtnine, ki jih pripravimo z mešanico pravih začimb, ki spodbujajo prebavo, zmanjšujejo amo v telesu.

- Oglas -

Da bo naša prebava optimalno delovala, se moramo vsaj v času čiščenja izogibati popoldanskemu spanju, zvečer pa moramo zgodaj v posteljo, tako da se lahko zbudite ob 6 uri zjutraj. Vsak dan telovadite pol ure, vendar samo tiste vaje, ki so vam prijetne in vam jih ni težko delati. Tudi sprehod dobro dene.

ajurvedska voda

Ajurvedska voda

Zelo učinkovit način za zmanjšanje toksinov v telesu je pitje AMA-vorna vode (voda, v kateri so se kuhale začimbe, ki zmanjšujejo amu). Da dobite to vodo, zavrite dva litra vode in jo prelijte v termo steklenico.
V steklenico dodamo dve do tri tanke rezine svežega ingverja, 1/4 žličke kumine, 1/4 žličke komarčka, ščepec črnega popra in 2 metina lista. Pustite stati. Pitje te vode čez dan ima čistilni učinek na naše telo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×