0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Astro5 stvari, ki jih morate vedeti, če je vaše srce ukradel škorpijon

5 stvari, ki jih morate vedeti, če je vaše srce ukradel škorpijon

MORDA VAS ZANIMA

Škorpijoni veljajo za zelo skrivnostne osebe. Če ste se zaljubili v osebo, ki pripada temu astrološkemu znamenju, se morate dobro pripraviti na obdobje, ki vas čaka. Poskusi, da bi osvojili srce škorpijona, so lahko zelo naporni. Toda tudi če vam to uspe, bo odnos s škorpijonom vse prej kot umirjen …

- Oglas -

1. Škorpijoni potrebujejo ogromno časa za to, da se odprejo

Če želite vzpostaviti intimno vez s škorpijonom, boste morali biti izjemno potrpežljivi. Kot omenjeno, gre za ljudi, ki so zelo skrivnostni. Ta značilnost škorpijonov je v veliki meri povezana z dejstvom, da so pripadniki tega astrološkega znamenja nemalokrat zelo nezaupljivi. Za to, da lahko ocenijo, ali je nekdo vreden zaupanja, potrebujejo ogromno časa. Na prvi pogled se sicer morda zdi, da škorpijoni skrivajo nekaj strašnega, vendar skrivnostnost ni nujno povezana z nečim slabim. V ozadju je običajno strah pred tem, da bi bili prizadeti, zato škorpijoni zelo težko pokažejo svojo ranljivo plat. Tako ni pametno, da že v fazi spoznavanja pričakujete zaupne, zelo intimne pogovori. Škorpijoni namreč verjamejo, da je zaupanje nekaj, kar si je treba prislužiti.

2. Izdaja škorpijonovega zaupanja je igranje z ognjem

Škorpijon je ocenil, da ste zaupanja vredna oseba, in se vam začel odpirati. Ali to pomeni, da se lahko (končno) sprostite? Nikakor! Škorpijoni lahko tudi navidezno precej nepomembno izdajo zaupanja dojamejo kot nož v hrbet oziroma kot nekaj, česar ni mogoče odpustiti (verjetno ni treba posebej poudarjati, da je praktično nemogoče, da bi vam škorpijon odpustil večjo izdajo, na primer prevaro). Težko prisluženo zaupanje lahko torej zapravite v hipu, zato je zelo pomembno, da ste s škorpijonom popolnoma iskreni. Pri tem naj opozorimo, da ne pričakujte, da boste lahko izdajo zaupanja skrili. Vodna znamenja, med katera uvrščamo tudi škorpijone, so namreč zelo občutljiva na spremembe. Škorpijon bo tako hitro razkrinkal vaše laži. Pripadniki tega astrološkega znamenja intuitivno začutijo neiskrenost.

3. Nagle spremembe razpoloženja so pri škorpijonih zelo pogoste

Nenehno nihanje razpoloženja je ena od pogostih značilnosti škorpijonov. Po eni strani gre za osebe z odličnim smislom za (črni) humor, po drugi strani pa za ljudi, ki so zelo občutljivi, trmasti in sumničavi. Pot od smeha do solz je lahko zato zelo kratka.

- Oglas -

4. Škorpijoni potrebujejo veliko samote

Če ste sveže zaljubljeni, se vam zdi verjetno popolnoma logično, da želite preživeti čim več časa z osebo, ki vam je ukradla srce. Vendar škorpijoni na to gledajo nekoliko drugače. Tudi v zgodnjih fazah zaljubljenosti potrebujejo ogromno časa zase. Tega ne smete razumeti kot znak, da jim niste zares všeč. Gre namreč za karakterno lastnost škorpijonov. Osebe, rojene v znamenju škorpijona, potrebujejo samoto, če si želijo napolniti baterije in urediti svoje misli. Če jih prikrajšate za čas, ki ga preživijo v lastni družbi, jih lahko začne odnos dušiti, zato je zelo pomembno, da spoštujete postavljene meje.

5. Škorpijoni so lahko zelo predani partnerji

Površina se ne ujema nujno z globino. Škorpijoni so odličen dokaz za to. Precej hladna in skrivnostna zunanjost pod površino skriva nežno, občutljivo dušo. Večina škorpijonov si želi predvsem občutka pripadnosti in varnosti. Ko se omehčajo, so lahko škorpijoni izjemno ljubeči, predani in strastni partnerji. Potrpežljivost lahko torej obrodi bogate sadove. Če škorpijon vzpostavi močno vez z vami in če čuti, da vam lahko zaupa, bo naredil vse za to, da vas obdrži v svojem življenju.

.

NAJNOVEJŠE