Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Zdravje & prehrana4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

MORDA VAS ZANIMA

Morda vam vaše telo sporoča, da potrebuje prečiščenje pa tega sploh ne opazite. Sledečih znakov oziroma simptomov nikakor ne smete spregledati!

- Oglas -

Potreba po čiščenju telesa

Povečana občutljivost in posledična nagnjenost k alergijam

Morda je za povečane alergijske reakcije res kriva povišana koncentracija cvetnega prahu v zraku a če se stanje ne izboljša oziroma če opazite, da so se alergijske reakcije pojavile kar nenadoma, obstaja velika možnost, da povečana občutljivost nakazuje na potrebo po detoksikaciji.

Nespečnost

Če imate hujše težave s spanjem oziroma nespečnostjo obstaja velika možnost, da imate težave z jetri. Ta organ je namreč zadolžen za »čiščenje« škodljivih snovi v organizmu, povišano koncentracijo le teh pa občutimo v raznoraznih simptomih – tudi v slabem spancu.

Neusahljiva želja po sladkem

Tudi ta je eden izmed simptomov potrebe po detoksikaciji. Da bi zmanjšali potrebo po sladkem vam ponujamo preprost trik – v kozarec vode zmešajte 3 čajne žličke kisa in tekočino popijte takrat ko občutite potrebo po sladkem.

Srbečica

- Oglas -

Kože je odličen pokazatelj v primeru, da z vašim telesom ni nekaj v redu. V primeru hujše srbečice in izpuščajev se vaš organizem bori z nekim notranjim vnetjem, ki je po navadi posledica neprimerne prehrane.

Za vas smo pripravili vodnik po pomladnem razstrupljanju. Najdete ga v novi reviji tukaj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×