Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Zdravje & prehrana4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

MORDA VAS ZANIMA

Morda vam vaše telo sporoča, da potrebuje prečiščenje pa tega sploh ne opazite. Sledečih znakov oziroma simptomov nikakor ne smete spregledati!

- Oglas -

Potreba po čiščenju telesa

Povečana občutljivost in posledična nagnjenost k alergijam

Morda je za povečane alergijske reakcije res kriva povišana koncentracija cvetnega prahu v zraku a če se stanje ne izboljša oziroma če opazite, da so se alergijske reakcije pojavile kar nenadoma, obstaja velika možnost, da povečana občutljivost nakazuje na potrebo po detoksikaciji.

Nespečnost

Če imate hujše težave s spanjem oziroma nespečnostjo obstaja velika možnost, da imate težave z jetri. Ta organ je namreč zadolžen za »čiščenje« škodljivih snovi v organizmu, povišano koncentracijo le teh pa občutimo v raznoraznih simptomih – tudi v slabem spancu.

Neusahljiva želja po sladkem

Tudi ta je eden izmed simptomov potrebe po detoksikaciji. Da bi zmanjšali potrebo po sladkem vam ponujamo preprost trik – v kozarec vode zmešajte 3 čajne žličke kisa in tekočino popijte takrat ko občutite potrebo po sladkem.

Srbečica

- Oglas -

Kože je odličen pokazatelj v primeru, da z vašim telesom ni nekaj v redu. V primeru hujše srbečice in izpuščajev se vaš organizem bori z nekim notranjim vnetjem, ki je po navadi posledica neprimerne prehrane.

Za vas smo pripravili vodnik po pomladnem razstrupljanju. Najdete ga v novi reviji tukaj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×