DomovZdravje & prehrana4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

Morda vam vaše telo sporoča, da potrebuje prečiščenje pa tega sploh ne opazite. Sledečih znakov oziroma simptomov nikakor ne smete spregledati!

- Oglas -

Potreba po čiščenju telesa

Povečana občutljivost in posledična nagnjenost k alergijam

Morda je za povečane alergijske reakcije res kriva povišana koncentracija cvetnega prahu v zraku a če se stanje ne izboljša oziroma če opazite, da so se alergijske reakcije pojavile kar nenadoma, obstaja velika možnost, da povečana občutljivost nakazuje na potrebo po detoksikaciji.

Nespečnost

Če imate hujše težave s spanjem oziroma nespečnostjo obstaja velika možnost, da imate težave z jetri. Ta organ je namreč zadolžen za »čiščenje« škodljivih snovi v organizmu, povišano koncentracijo le teh pa občutimo v raznoraznih simptomih – tudi v slabem spancu.

Neusahljiva želja po sladkem

- Oglas -

Tudi ta je eden izmed simptomov potrebe po detoksikaciji. Da bi zmanjšali potrebo po sladkem vam ponujamo preprost trik – v kozarec vode zmešajte 3 čajne žličke kisa in tekočino popijte takrat ko občutite potrebo po sladkem.

Srbečica

Kože je odličen pokazatelj v primeru, da z vašim telesom ni nekaj v redu. V primeru hujše srbečice in izpuščajev se vaš organizem bori z nekim notranjim vnetjem, ki je po navadi posledica neprimerne prehrane.

Za vas smo pripravili vodnik po pomladnem razstrupljanju. Najdete ga v novi reviji tukaj.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×