0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehrana4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

4 znaki potrebe po »globinskemu čiščenju« vašega telesa

MORDA VAS ZANIMA

Morda vam vaše telo sporoča, da potrebuje prečiščenje pa tega sploh ne opazite. Sledečih znakov oziroma simptomov nikakor ne smete spregledati!

- Oglas -

Potreba po čiščenju telesa

Povečana občutljivost in posledična nagnjenost k alergijam

Morda je za povečane alergijske reakcije res kriva povišana koncentracija cvetnega prahu v zraku a če se stanje ne izboljša oziroma če opazite, da so se alergijske reakcije pojavile kar nenadoma, obstaja velika možnost, da povečana občutljivost nakazuje na potrebo po detoksikaciji.

Nespečnost

Če imate hujše težave s spanjem oziroma nespečnostjo obstaja velika možnost, da imate težave z jetri. Ta organ je namreč zadolžen za »čiščenje« škodljivih snovi v organizmu, povišano koncentracijo le teh pa občutimo v raznoraznih simptomih – tudi v slabem spancu.

- Oglas -

Neusahljiva želja po sladkem

Tudi ta je eden izmed simptomov potrebe po detoksikaciji. Da bi zmanjšali potrebo po sladkem vam ponujamo preprost trik – v kozarec vode zmešajte 3 čajne žličke kisa in tekočino popijte takrat ko občutite potrebo po sladkem.

Srbečica

Kože je odličen pokazatelj v primeru, da z vašim telesom ni nekaj v redu. V primeru hujše srbečice in izpuščajev se vaš organizem bori z nekim notranjim vnetjem, ki je po navadi posledica neprimerne prehrane.

Za vas smo pripravili vodnik po pomladnem razstrupljanju. Najdete ga v novi reviji tukaj.

.

NAJNOVEJŠE