0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, marec 2018

Revija Bodi eko, marec 2018

MORDA VAS ZANIMA

Nova številka revije Bodi eko se spogleduje s prihajajočo pomladjo in močjo, ki nam jo velikodušno ponuja prebujajoča se narava. V središče smo zato postavili divjo super hrano, s katero boste lahko s pomočjo zanimivih divjih receptov Daria Corteseja začinili svoj jedilnik in okrepili telo. S svežimi, zanimivimi ter koristnimi nasveti in recepti, ki smo jih za vas pripravili v marčevski številki, ki jo krasi čudovita igralka Bernarda Oman, boste poskrbeli za odlično počutje in eko skok v pomlad.

- Oglas -

Revija Bodi eko - marec 2018

Kaj vse boste našli v novi številki revije Bodi eko:

  • Hemoroidi: najboljše rešitve iz domače lekarne
  • Jabolčni kis: načini uporabe, ki jih je priporočal pater Simon Ašič
  • Ali je veganstvo zares drago?
  • Pripravite se na pomlad: učinkovito in naravno razstrupljanje.
  • Prečistite telo s tradicionalnimi slovenskimi pripravki in rastlinami.
  • Bernarda Oman: Znam se veseliti malenkosti!
  • Ajda: nepogrešljiva sestavina današnje zdrave prehrane!
  • Dario Cortese: Divja hrana je lahko zdravilo ali strup.
  • S hmeljem do boljše prebave.

Ali je veganstvo zares drago?

Pogosto slišimo očitek, da je veganska hrana zelo draga. Da gre za nekakšen »modni trend«, ki si ga večina ne more privoščiti. Pa to zares drži? Pri takšnih izjavah je potrebna precejšnja previdnost. Težko je namreč govoriti o enotnem veganskem prehranjevanju. Jedilniki veganov in vegank so lahko zelo različni, posledično pa se razlikuje tudi mesečni strošek za prehrano. V tiskani številki revije Bodi eko najdete nasvete za poceni, okusno in zdravo vegansko prehranjevanje.

- Oglas -

Bernarda Oman: Znam se veseliti malenkosti

Z Bernardo Oman, priljubljeno dramsko igralko, smo se pogovarjali o tem, kako se je z leti naučila prisluhniti svojemu telesu, kako se sooča s pritiski družbe glede videza, procesom staranja in kaj jo danes v življenju veseli. Svojih let ne skriva, a pri tem, kako je videti, ima veliko vlogo tudi njeno počutje: »Svoja leta kažem, a moj videz je odvisen tudi od tega, koliko se gibam, kaj jem, koliko spim in kako mirna sem v sebi.« Lepotni posegi intenzivnejšega značaja je ne zanimajo, saj, kot pravi, njen obraz, čeprav ima gube, strašno veliko pove natanko tak, kot je. V življenju se je naučila veseliti malenkosti, narava pa jo lahko napolni tako zelo, da, kakor pravi, kar vriska od sreče. Več v tiskani izdaji revije Bodi eko.

Nasveti patra Simona Ašiča: jabolčni kis in ljudska uporaba – načini, ki jih niste poznali

V prejšnji številki smo spoznali delo patra Simona Ašiča, tokrat pa predstavljamo njegove nasvete o uporabi jabolčnega kisa, ki je bil eden izmed njegovih najljubših naravnih zakladov za ohranjanje zdravja. Preverite, kako lahko kombinirate jabolčni kis s  hrenom, medom in ostalimi zelišči za dobro počutje in lajšanje nekaterih zdravstvenih tegob.

Učinkovito in naravno razstrupljanje: prečistite telo s tradicionalnimi slovenskimi pripravki in rastlinami

Tema meseca je tokrat marčevsko razstrupljanje, ki bo poskrbelo, da boste v pomlad stopili z novo energijo. Za vas smo pripravili vse o razstrupljanju s tradicionalnimi slovenskimi pripravki, rastlinami, prehrano in aromaterapijo. V tiskani izdaji revije Bodi eko najdete kopico razstrupljevalnih nasvetov in receptov. Preverite, kako lahko pripravite čaj za čiščenje krvi, čaj iz trobentic za jetra in ledvice, prevretek iz trobentic proti revmi,  razstrupljevalno proticelulitno masažno olje, razstrupljevalni piling telesa in aromatično kopel za razstrupljanje. Pozabili pa nismo niti na razstrupljanje ustne votline, zato smo pripravili vse o žvrkljanju kokosovega olja.

Divja hrana je lahko zdravilo ali strup

Ste vedeli, da lahko na sprehodu po Sloveniji najdete kar tri tisoč samoniklih rastlin in da jih je od tega skoraj pol užitnih? Kako jih pripravimo, na kaj moramo biti pozorni, preden s temi naravnimi zakladi napolnimo košarice, in kolikšno količino divje hrane naš od industrijsko pripravljene hrane razvajeni želodec sploh prenese? Pripravite si omleto s hmeljevimi poganjki, plešec v solati, rmanovo juho ali pa solato s kurjimi črevci. Recepte in intervju s poznavalcem divjih rastlin Dariom Cortesejem najdete v marčevski številki revije Bodi eko.

- Oglas -

Čas za spomladanski česen

Preverite, kdaj in kako pravilno pridelovati spomladanski česen in se naučite izdelati česnov losjon proti prhljaju, pripravek proti glivičnim boleznim na rastlinah, česen proti kožnim bradavicam in kurjim očesom, pripravek proti prehladu.

Nova številka v prodaji od četrtka, 22. 2. 2018.

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

.

NAJNOVEJŠE