Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaZ jabolčnim kisom nad bradavice

Z jabolčnim kisom nad bradavice

MORDA VAS ZANIMA

Nadležne bradavice lahko postanejo prava tegoba – še zlasti v poletnih mesecih, ko s kožo ne želimo imeti nobenih problemov.

- Oglas -

Bradavice in jabolčni kis

Nastanek problema

Večino bradavic povzroči človeški papiloma virus saj te nastanejo zaradi prehitre rasti najvišje plasti kože. Nadležne kožne tvorbe se po navadi pojavijo zlasti na razpokani koži saj virus skozi razpoke lažje »vstopi« v povrhnjico. Površina bradavice je zelo groba, najpogosteje pa se pojavi na stopalih in dlaneh. Zdravljenje je najbolj uspešno, če jo začnete odstranjevati takoj ko jo opazite. Pri slednjem morate biti izredno previdni saj se lahko hitro začnejo širiti po preostalih delih telesa. Za odstranjevanje se tako najprej posvetujte z dermatologom ali zdravnikom, da vam ta najprej »potrdita«, da je neželena tvorba res bradavica. Nato vam jo lahko odstranita onadva, lahko pa zanjo poskrbite sami s pomočjo naravnih preparatov.- Eden izmed takšnih je zagotovo jabolčni kis.

Postopek odstranjevanja z jabolčnim kisom

  1. Pazljivo očistite območje okoli bradavice in samo bradavico.
  2. Košček vate dobro namočite v jabolčnem kisu in ga postavite neposredno na bradavico. Zategnite ga s povojem, da bo na mestu ostal celo noč.
  3. Ta postopek ponavljajte vsako noč toliko časa dokler bradavica popolnoma ne izgine. Prvi rezultati bi morali biti vidni v roku enega tedna. Najprej bo bradavica odpadla nato pa bo popolnoma izginila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×