0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaZ jabolčnim kisom nad bradavice

Z jabolčnim kisom nad bradavice

MORDA VAS ZANIMA

Nadležne bradavice lahko postanejo prava tegoba – še zlasti v poletnih mesecih, ko s kožo ne želimo imeti nobenih problemov.

- Oglas -

Bradavice in jabolčni kis

Nastanek problema

Večino bradavic povzroči človeški papiloma virus saj te nastanejo zaradi prehitre rasti najvišje plasti kože. Nadležne kožne tvorbe se po navadi pojavijo zlasti na razpokani koži saj virus skozi razpoke lažje »vstopi« v povrhnjico. Površina bradavice je zelo groba, najpogosteje pa se pojavi na stopalih in dlaneh. Zdravljenje je najbolj uspešno, če jo začnete odstranjevati takoj ko jo opazite. Pri slednjem morate biti izredno previdni saj se lahko hitro začnejo širiti po preostalih delih telesa. Za odstranjevanje se tako najprej posvetujte z dermatologom ali zdravnikom, da vam ta najprej »potrdita«, da je neželena tvorba res bradavica. Nato vam jo lahko odstranita onadva, lahko pa zanjo poskrbite sami s pomočjo naravnih preparatov.- Eden izmed takšnih je zagotovo jabolčni kis.

Postopek odstranjevanja z jabolčnim kisom

  1. Pazljivo očistite območje okoli bradavice in samo bradavico.
  2. Košček vate dobro namočite v jabolčnem kisu in ga postavite neposredno na bradavico. Zategnite ga s povojem, da bo na mestu ostal celo noč.
  3. Ta postopek ponavljajte vsako noč toliko časa dokler bradavica popolnoma ne izgine. Prvi rezultati bi morali biti vidni v roku enega tedna. Najprej bo bradavica odpadla nato pa bo popolnoma izginila.
.

NAJNOVEJŠE