Osebna rast3 sanjski simboli, ki so izjemno pomenljivi

3 sanjski simboli, ki so izjemno pomenljivi

MORDA VAS ZANIMA

Sanje so že od nekdaj burile duhove. Poskusi, da bi razvozlali, kaj se skriva za simboli, ki se pojavljajo v sanjah, so stari skorajda toliko kot človeštvo. Sanje so lahko včasih tesno povezane s tistim, kar se vam je zgodilo v budnem stanju oziroma podnevi, včasih pa so sanjski simboli nekoliko težje razložljivi. Pri razbiranju »skritih sporočil« si lahko pomagamo z različnimi pristopi. Po eni strani so na primer možne psihoanalitične analize, ki sanje razumejo kot okno v naše nezavedno, po drugi strani pa obstajajo tudi nekoliko bolj spiritualno obarvane razlage sanj. V skladu s spiritualnimi razlagami naj bi bili določeni simboli še posebej pomenljivi.

- Oglas -

Čeprav so vsake sanje seveda unikatne, zato so takšna tudi sporočila, ki jih prinašajo, naj bi bilo vsaj osnovno sporočilo določenih sanj precej jasno in enotno. Pri tem bodite pozorni na pojavljanje določenih simbolov. V nadaljevanju vas čaka razlaga treh simbolov, ki spadajo med še posebej pomenljive …

1. Številke

Mimobežna pojavitev določene številke še ni dovolj, da bi lahko govorili o sanjskem simbolu z globljim sporočilom. Toda če gre za sanje, v katerih imajo osrednje mesto prav števila, naj bi šlo za zelo pomenljiv simbol. To velja še posebej za urejena zaporedja števil. Ste morda v zadnjem obdobju začeli pomemben projekt? Vlagate ogromno energije v to, da bi dosegli cilj, o katerem sanjate že dlje časa? Se sprašujete, ali je sploh vredno? Sanje, v katerih igrajo pomembno vlogo zaporedja števil, naj bi sporočale, da smo na pravi poti in da ne smemo obupati. Sporočilo je še toliko bolj jasno, če gre za zaporedje enk.

2. Mavrica

Se je v vaših sanjah pojavila mavrica? Tudi ta simbol naj bi prinašal zelo pomenljiva spiritualna sporočila. Če je mogoče, se poskušajte spomniti, katera od sedmih barv je najbolj izstopala. Vsaka od teh barv naj bi bila namreč povezana z eno od sedmih glavnih čaker, torej energetskih centrov v našem telesu. Sanje, v katerih je med mavričnimi barvami še posebej izstopala rdeča, naj bi sporočale, da so vaši strahovi povsem odveč, saj ste varni in ljubljeni. Poudarjena oranžna barva prinaša kreativno energijo in zagon za nove začetke.

Mavrica, pri kateri je najbolj izrazita rumena barva, sporoča, da prihaja obdobje, ko boste precej bolj samozavestni in odločni kot običajno. Če je poudarjena zelena, naj bi to pomenilo, da bo v vaše življenje kmalu vstopila nova ljubezen, izstopajoča modra barva je povezana z razkritjem pomembne skrivnosti, vijolična z osebnostjo rastjo, bela pa z duhovno preobrazbo.

3. Gorovje

- Oglas -

Izjemno pomenljiv sanjski simbol so lahko tudi gore oziroma različne vzpetine. Če ste se v sanjah uspešno povzpeli na goro, vam življenje najverjetneje pripravlja precej težko preizkušnjo, ki pa jo boste uspešno prestali. Sanje, v katerih stojite na vrhu vzpetine in uživate v mogočnem razgledu (pri čemer se ne spomnite, kako natančno ste se znašli tam), pa pogosto simbolizirajo osvobajanje. To lahko pomeni najrazličnejše oblike osvobajanja, v osnovi pa gre predvsem za spiritualno prebujanje.

Tisto, kar se vam je zdelo še nedolgo tega izredno pomembno, bo postalo že kmalu povsem irelevantno. Vaš pogled na življenje in svet, ki vas obdaja, se namreč močno spreminja. Na realnost boste pogledali z nove perspektive (podobno kot na pokrajino v sanjah), pri čemer boste precej bolj dovzetni za tisto, kar je običajno skrito očem. Tako se boste precej manj ozirali na tuja mnenja oziroma kritiko, saj ne boste več potrebovali zunanje potrditve.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×