0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehrana2 napitka za hitro zmanjšanje obsega pasu in odpravo napihnjenosti

2 napitka za hitro zmanjšanje obsega pasu in odpravo napihnjenosti

MORDA VAS ZANIMA

Morda se bliža posebna priložnost, ko bi želeli obleči svojo najljubšo obleko, vendar ste ugotovili, da vam je okoli pasu nenadoma pretesna. Če gre za maščobe, ki so se kopičile dlje časa, boste za trajno spremembo seveda potrebovali precej časa in napora. Vendar pa je mogoče doseči vsaj rahlo izboljšanje stanja tudi z dvema zelo preprostima napitkoma, ki pomagata pri zmanjševanju obsega pasu. Gre za napitka, ki ju priporoča znameniti dr. Oz in ki med drugim delujeta tudi zato, ker pomagata pri napihnjenosti. Kadar smo napihnjeni, je namreč naš trebuh videti precej večji, čeprav v resnici ne gre za maščobe.

- Oglas -

Limona in meta

Napitek iz limonino-metinih kock ledu

Za zelo hitre rezultate priporočamo napitek, ki ga lahko pripravite iz posebnih kock ledu. Seveda morate najprej pripraviti te kocke. Potrebujete 600 mililitrov limoninega soka in približno 15 lističev mete. Meto nasekljajte na majhne koščke in jo zmešajte z limoninim sokom. Mešanico nato vlijte v modelčke za led, ki jih postavite v zamrzovalnik. Napitek nato pripravite tako, da kozarcu vode dodate po tri kocke. Pred pomembnimi dogodki, ko želite na hitro nekoliko zmanjšati obseg pasu, je dobro popiti vsaj tri kozarce tega napitka na dan.

Napitek hujšanje napihnjenost

- Oglas -

Grenivke, mandarine, kumare in meta

Malce kompleksnejši napitek, ki pa prinaša tudi dolgotrajnejše rezultate, pripravite tako, da v mešalniku zmešate olupljeno grenivko, mandarino ali pomarančo, kumaro, lističe mete, vodo in led. Vsako jutro na tešče popijte kozarec te pijače. Priporočljivo pa je tudi, da si nato privoščite kozarec napitka pred vsakim obrokom. Ponavljajte vsaj 10 dni zapored. Zagotovo boste opazili, da se je vaš pas precej zožil.

Zakaj sta napitka tako učinkovita?

Morda se vam zdi, da sta napitka preveč preprosta, da bi lahko zares učinkovala. Vendar pa izbira sestavin ni naključna in dokazano pomaga pri zmanjševanju obsega pasu. Tako limone kot grenivke na primer vsebujejo zelo veliko vitamina C, ki je izjemno pomemben za kurjenje maščobe. Kumare delujejo kot naravni diuretik, kar pomeni, da preprečujejo čezmerno kopičenje vode v telesu, ki pogosto pomeni napihnjenost. Za piko na i pa poskrbi meta, ki ima pomirjajoč učinek na prebavila, s čimer pomaga pri tem, da bo vaš prebavni sistem deloval zares optimalno.

Preberite tudi: 6 živil, ki odpravljajo napihnjenost in bolečine v trebuhu

NAJNOVEJŠE