Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Dom & energijaZnebite se navlake

Znebite se navlake

MORDA VAS ZANIMA

Ste že kdaj razmišljali, da bi bilo dobro malce očistiti dom navlake? Še posebno pa bi bilo to dobro, saj boste verjetno imeli za praznike toliko več obiskov in novih stvari, ki jih boste morali nekam shraniti?

Elektronika

- Oglas -

Velika večina nas ima verjetno doma cele kupe odvečne elektronike, za katero ne vemo točno, kam bi jo “vtaknili“. Na srečo se lahko glede tega naredi veliko. Bodite le previdni, da preden kamorkoli nesete vaše elektronske naprave, iz le-teh izbrišete vse podatke.

  • Veliko večjih proizvajalcev (Dell in Apple) bo vzelo in recikliralo staro elektroniko.
  • Veliko je danes že tudi večjih nakupovalnih centrov, ki imajo reciklažne storitve.
  • Staro, a še vedno uporabno elektroniko lahko podarite v dobrodelne namene.

Športna oprema

Športno opremo, ki je bne uporabljate več lahko podarite šolam, mladinskim programom, … Ali pa jo skušate prodati preko interneta in oglasov.

CDji, DVDji ter video igre

Če malo pobrskate po internetu boste skoraj verjetno našli kakšno trgovino, ki menja staro za novo, ali staro za staro.

Otroške stvari

Tudi otroške igrače lahko podarite ali prodate, saj imate verjetno doma veliko otroških stvari, ki jih je vaš otrok prehitro prerasel in izgledajo kot nove.

Knjige

- Oglas -

Povprašajte po knjižnicah, šolah ter antikvarjatih, če sprejemajo stare knjige. Prav tako pa jih lahko prodate preko oglasov, saj je bolje kupiti rabljeno knjigo, kot pa novo, saj lahko s tem rešite kakšno drevo.

Oblačila

Verjetno vsi vemo, da lahko oblačila podarimo Karitasu ter Rdečemu križu. Po Sloveniji pa je tudi vse več zbiralnikov Humane, kamor lahko kadarkoli nesete stara oblačila. Zakaj torej tega ne bi storili?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×