0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaZnebite se navlake

Znebite se navlake

MORDA VAS ZANIMA

Ste že kdaj razmišljali, da bi bilo dobro malce očistiti dom navlake? Še posebno pa bi bilo to dobro, saj boste verjetno imeli za praznike toliko več obiskov in novih stvari, ki jih boste morali nekam shraniti?

- Oglas -

playpadElektronika

Velika večina nas ima verjetno doma cele kupe odvečne elektronike, za katero ne vemo točno, kam bi jo “vtaknili“. Na srečo se lahko glede tega naredi veliko. Bodite le previdni, da preden kamorkoli nesete vaše elektronske naprave, iz le-teh izbrišete vse podatke.

  • Veliko večjih proizvajalcev (Dell in Apple) bo vzelo in recikliralo staro elektroniko.
  • Veliko je danes že tudi večjih nakupovalnih centrov, ki imajo reciklažne storitve.
  • Staro, a še vedno uporabno elektroniko lahko podarite v dobrodelne namene.

Športna oprema

Športno opremo, ki je bne uporabljate več lahko podarite šolam, mladinskim programom, … Ali pa jo skušate prodati preko interneta in oglasov.

CDji, DVDji ter video igre

Če malo pobrskate po internetu boste skoraj verjetno našli kakšno trgovino, ki menja staro za novo, ali staro za staro.

- Oglas -

Otroške stvari

Tudi otroške igrače lahko podarite ali prodate, saj imate verjetno doma veliko otroških stvari, ki jih je vaš otrok prehitro prerasel in izgledajo kot nove.

cevljiKnjige

Povprašajte po knjižnicah, šolah ter antikvarjatih, če sprejemajo stare knjige. Prav tako pa jih lahko prodate preko oglasov, saj je bolje kupiti rabljeno knjigo, kot pa novo, saj lahko s tem rešite kakšno drevo.

Oblačila

Verjetno vsi vemo, da lahko oblačila podarimo Karitasu ter Rdečemu križu. Po Sloveniji pa je tudi vse več zbiralnikov Humane, kamor lahko kadarkoli nesete stara oblačila. Zakaj torej tega ne bi storili?

.

NAJNOVEJŠE