Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
ZgodbeResnična Zgodba: Zelišča namesto zdravniške kartoteke

Resnična Zgodba: Zelišča namesto zdravniške kartoteke

MORDA VAS ZANIMA

Viktorija Hočevar iz Ljubljane z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami o zdravi prehrani in zeliščih ter naravnem zdravljenju pomaga ljudem do dobrega počutja in zdravja. Kljub letom ji ne zmanjka energije in dobre volje, za sogovornike pa vedno najde tudi dobro besedo, prijazen nasmeh in številne napotke iz zakladnice zdravilstva.

Viktorija Hočevar
- Oglas -

Z zdravo prehrano in naravnim zdravljenjem se je začela ukvarjati zaradi sinove bolezni, ki je žal izgubil bitko z malignim melanomom. Odprla je majhno in prijazno trgovino z ekološkimi živili v Ljubljani, ki zdaj praznuje že trinajsti rojstni dan in ji daje smisel in veselje do življenja. Svoje poslanstvo je odkrila v pomoči ljudem, ki se nanjo obračajo zaradi različnih telesnih in duševnih težav. Nekateri med njimi pridejo z vrečkami tablet. Ugotavlja, da s tem, ko pomaga drugim, pomaga tudi sebi. Pri tem sodeluje z zeliščarico Magdaleno Metelko, ki vsak petek nudi tudi brezplačne grafološke analize. Te odkrivajo ne le značaj in čustveno naravo človeka ter njegove talente, pač pa tudi njegovo zdravstveno stanje, delovanje žlez z notranjim izločanjem ipd. Če stranke zanima, katerih vitaminov in mineralov jim primanjkuje, in želijo preveriti merjenje toksinov v telesu, je na voljo tudi merjenje s posebno bioresonančno napravo. Na podlagi tega Viktorija priporoča prehrano, kapljice, čaje, vitamine …

Svetovanje za onkološke bolnike

Vse več ljudi prihaja tudi s težjimi diagnozami, kot je denimo rak. »Ko pridejo ljudje s to diagnozo, običajno ne vedo, kaj storiti, kaj bi z življenjem, prestrašeni so. A ni rečeno, da je ta bolezen vedno nerešljiva. Je rešljiva. In da se veliko pomagati po naravni poti, z naravnimi sredstvi. Upoštevati pa je seveda treba tudi uradno medicino. Najprej se mora človek duševno umiriti. Potem sta na vrsti zdrava prehrana in mirno življenje. Vsa razočaranja, žalosti, zamere je treba skušati odpraviti, če se da, odpustiti, se osvoboditi, da potem lahko živimo naprej. Če nam ta stvar uspe vsaj delno, gremo že po poti ozdravitve …

Več si preberite v majski reviji Bodi eko

Bodi eko revija - maj 2019

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×