Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.
Revija Bodi ekoZdravi Recepti – za zdravo zimo, polno energije

Zdravi Recepti – za zdravo zimo, polno energije

MORDA VAS ZANIMA

Čas je za novo zbirko zdravih receptov, ki bo vaš koristni pomočnik pri pripravi slastnih obrokov, ki  bodo tokrat dišali po ajurvedi, zimi in vitaminih. Revija Zdravi Recepti vas že čaka na prodajnih mestih.

- Oglas -

Zdravi recepti januar 2017

Za vas smo pripravili pravo ajurvedsko pojedino in brezgrešne sladice iz vseh koncev sveta, ker pa velja, da krožnik dobre juhe ogreje tudi dušo, v reviji najdete tudi recepte za zdrave in malce drugačne juhice, s katerimi boste zagotovo ogreli telo in duha.

Tokrat nas je v svojo kuhinjo spustila Mojca Mavec, pogovarjali pa smo se s priljubljeno prehransko svetovalko in športno vaditeljico Alenko Košir, ki je prepričana, da lahko bolj zdravo zaživimo tako, da si postavimo prioritete – tako pri prehrani in gibanju kot v odnosih z našimi bližnjimi.

Nova številka v prodaji od četrtka, 30. 12. 2016.

Revijo ZDRAVI RECEPTI najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×