Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
Zdravje & prehranaZ limono, cimetom in medom nad slab zadah

Z limono, cimetom in medom nad slab zadah

MORDA VAS ZANIMA

Slab zadah lahko poskusite ublažiti tudi drugače in bolj naravno kot z žvečilkami. Pripravili smo recept za popolnoma naravno vodico proti slabemu zadahu s sestavinami, ki jih najdete v domači kuhinji. Pripravek pa bo zaradi sestavin, ki vsebujejo antioksidante, dobro deloval tudi na vaš imunski sistem.

- Oglas -

Cimet in limona proti slabemu zadahu

Sestavine:

  • pol žlice cimeta v prahu,
  • pol žlice medu,
  • sok dveh limon.

Priprava:

V posodo dajte cimet in med in ju polijte s kozarcem vroče vode. Mešajte dokler med ni popolnoma raztopljen, potem dodajte še sok dveh limon. Zopet dobro premešajte in mešanico prelijte v steklen kozarec s pokrovom ter postavite v hladilnik. Napitek uporabite tako, da ga najprej grgrate, potem pa pogoltnete.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×