Veganski golaž

    Tudi golaž brez mesa je lahko okusno kosilo. Naučite se zdravega kuhanja in pripravite zdravo hrano s katero boste navdušili tudi svoje sorodnike in prijatelje.

    Veganski golaž

    Potrebujete:

    • 1 čebulo
    • zeleno in rdečo papriko
    • skledico sesekljanih paradižnikov
    • 2 na majhne koščke narezana korenčka
    • skledico na koščke narezanega sejtana
    • 4 žlice domače paradižnikove mezge
    • pinjole
    • strok sesekljanega česna
    • origano
    • kajenski poper
    • kurkumo
    • peteršilj
    • kokosovo maslo

    Priprava:
    Na kokosovem maslu prepražite sesekljano čebulo. Ko porumeni, ji dodajte koščke sejtana in malo popecite. Nato dodajte koščke paprike, korenčka in sesekljan česen. Ko se vse nekoliko zmehča, dodajte skledico paradižnikov. Vse še malo pokuhajte, dodajte paradižnikovo mezgo, malo kurkume, origano in malo kajenskega popra. Zraven si skuhajte bio polento, prelijte z omako, potresite s pinjolami in peteršiljem.

    Povejte svoje mnenje - kometirajte