Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaVarčni spletni iskalnik Blackle

Varčni spletni iskalnik Blackle

MORDA VAS ZANIMA

Za vse, ki bi radi prihranili energijo, vendar ne veste, kako bi dejansko zmanjšali vaše ure na računalniku, vam tokrat predstavljamo iskalnik “Blackle“.

- Oglas -

Blackle je ustvarila družba Heap Media, da bi nas spomnila, da je vse kar je potrebno, le majhen korak, ki ga lahko naredimo vsak dan. Blackle iskalnik podpira Google Custom Search. Sam iskalnik pa je narejen na tako, da prihrani energijo s tem, ko je dominantna barva zaslona črna –  po več energije porabijo drugi iskalniki (google, yahoo) zaradi svetlih barv na zaslonu. Ekrani po navadi porabijo ogromno energije zato, ker je velika večin aprogramov, v katerih delamo, ‘obarvaba’ svetlo. Poleg tega, pa ima veliko uporabnikov tudi svetlost zaslona na največji jakosti, kar pa še dodatno troši energijo.

Res je, da velika večina na takšne iskalnike ni navajena, vendar pa je to le stvar navade, katero se da kaj hitro spremeniti, če se malo potrudite. Mnogi se verjetno tudi sprašujejo, ali je takšen iskalnik dejansko funkcionalen, saj obstaja možnost, da je težko berljiv… no, o tem pa presodite sami. www. blackle.com

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×