0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaUltimativno orožje proti migreni

Ultimativno orožje proti migreni

MORDA VAS ZANIMA

Če ste imeli kdaj migreno, potem veste, da to ni le eden izmed hudih glavobolov, temveč nekaj nepredstavljivega za tiste, ki migrene še niso imeli. Kako si pomagati?

- Oglas -

Migrene so zelo izčrpavajoče, bolečina je huda in ponavljajoča, na žalost pa vse to velikokrat spremljajo motnje vida, slabost, bruhanje, omotica in skrajna občutljivost za svetlobo, dotik in vonj. Nekateri ljudje ob migrenah trpijo celo za mravljinčenje ali omrtvelost v obraz. Napad migrene traja med 4 in 72 ur in ga uvrščamo med top 20 akutnih ali kroničnih bolezni, ki te v času trajanja popolnoma onesposobijo.

Orožje proti migreni

Mnogo ljudi potemtakem sega po tabletah, ki jih dobijo na recept pri zdravniku. Žal pa imajo tablete ogromno stranskih učinkov ter kemikalij, ki zelo slabo vplivajo na telo. K sreči so alternativni zdravilci odkrili ultimativno pomoč pri napadih migrene, ki nastane iz samih naravnih sestavin, ponujenih v naravi.

- Oglas -

Recept: voda, limona, himalajska sol

Kako? V kozarec natočite vodo, noter vmešajte sok ene stisnjene limone ter dve žlički himalajske soli.

Zakaj? Voda je ključnega pomena za zdravo telo. Vsakdo potrebuje zadostno količino vode, b nasprotnem primeru, nas začne boleti glava. Himalajska sol vnese v telo elektrolite, minerale, kalcij, kalij, cink, baker, magnezij, jod in železo. Sol bo pospešila cirkulacijo in raztopila toksine. Bodite pozorni, da resnično izberete himalajsko sol in ne navadne, saj je veliko bolj zdrava. Limonin sok v receptu napolni vaše telo z vitaminom C, ki pomaga pri regeneraciji celic.

Naslednjič, ko boste začutili migreno ali glavobol, si zamešajte čaroben napitek ter nam javite, ali je pomagal tudi vam.

.

NAJNOVEJŠE