Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaUltimativno orožje proti migreni

Ultimativno orožje proti migreni

MORDA VAS ZANIMA

Če ste imeli kdaj migreno, potem veste, da to ni le eden izmed hudih glavobolov, temveč nekaj nepredstavljivega za tiste, ki migrene še niso imeli. Kako si pomagati?

- Oglas -

Migrene so zelo izčrpavajoče, bolečina je huda in ponavljajoča, na žalost pa vse to velikokrat spremljajo motnje vida, slabost, bruhanje, omotica in skrajna občutljivost za svetlobo, dotik in vonj. Nekateri ljudje ob migrenah trpijo celo za mravljinčenje ali omrtvelost v obraz. Napad migrene traja med 4 in 72 ur in ga uvrščamo med top 20 akutnih ali kroničnih bolezni, ki te v času trajanja popolnoma onesposobijo.

Orožje proti migreni

Mnogo ljudi potemtakem sega po tabletah, ki jih dobijo na recept pri zdravniku. Žal pa imajo tablete ogromno stranskih učinkov ter kemikalij, ki zelo slabo vplivajo na telo. K sreči so alternativni zdravilci odkrili ultimativno pomoč pri napadih migrene, ki nastane iz samih naravnih sestavin, ponujenih v naravi.

Recept: voda, limona, himalajska sol

Kako? V kozarec natočite vodo, noter vmešajte sok ene stisnjene limone ter dve žlički himalajske soli.

- Oglas -

Zakaj? Voda je ključnega pomena za zdravo telo. Vsakdo potrebuje zadostno količino vode, b nasprotnem primeru, nas začne boleti glava. Himalajska sol vnese v telo elektrolite, minerale, kalcij, kalij, cink, baker, magnezij, jod in železo. Sol bo pospešila cirkulacijo in raztopila toksine. Bodite pozorni, da resnično izberete himalajsko sol in ne navadne, saj je veliko bolj zdrava. Limonin sok v receptu napolni vaše telo z vitaminom C, ki pomaga pri regeneraciji celic.

Naslednjič, ko boste začutili migreno ali glavobol, si zamešajte čaroben napitek ter nam javite, ali je pomagal tudi vam.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×